Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Οι σταθμοί της επίσκεψης του πρωθυπουργού

Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Οι σταθμοί της επίσκεψης του πρωθυπουργού
Στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για τη διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραστεί ο Κ. Μητσοτάκης
Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα, Τετάρτη 4/10, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ειδικότερα, στις 10:00 θα μιλήσει σε εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, στην Κοζάνη.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου στις 13:00 να παραστεί στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για τη διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο εργοτάξιο του σταθμού Αγία Σοφία.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα ιστορικά Κεραμεία Αλλατίνη, όπου θα παρουσιαστεί το σχέδιο για την ανάπλαση και αξιοποίηση του ακινήτου.
Το απόγευμα της Τετάρτης, στις 18:30, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης ,Κωνσταντίνου Ζέρβα, ενώ στις 19:00 θα παραστεί στην εκδήλωση της εταιρείας Dimand για την παρουσίαση της αστικής ανάπλασης των πρώην εγκαταστάσεων της ζυθοποιίας ΦΙΞ, στο παλιό λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης