Τελευταία Νέα
Πολιτική

Περιφέρεια Αττικής: Άγρια κόντρα Σγουρού-Ιωακειμίδη για «φασιστικές και ρατσιστικές» αναρτήσεις στο facebook υποψηφίου

Περιφέρεια Αττικής: Άγρια κόντρα Σγουρού-Ιωακειμίδη για «φασιστικές και ρατσιστικές» αναρτήσεις στο facebook υποψηφίου
«Χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων προκάλεσαν οι αναρτήσεις του Σ. Χατζάρα, υποψήφιου του συνδυασμού του Γιάννη Σγουρού
«Λυπούμαστε που ο κ. Ιωακειμίδης βλέπει το δέντρο και χάνει το δάσος» δηλώνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός αναφορικά με την απαίτηση του πρώτου να διαγραφεί από τον συνδυασμό «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση», υποψήφιος σύμβουλος για αναρτήσεις του στο διαδίκτυο ενώ στο ίδιο ζήτημα τοποθετείται με ανακοίνωση του και ο υποψήφιος σύμβουλος Σπύρος Χατζάρας.
Το ζήτημα ενέσκηψε χθες όταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης με τον συνδυασμό «Αττικός Κύκλος» καυτηρίασε χαρακτηρίζοντας «φασιστικές και ρατσιστικές» αναρτήσει στο facebook του Σπ. Χατζάρα υποψήφιου με το συνδυασμό «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» καλώντας μάλιστα τον επικεφαλής Γιάννη Σγουρό να τον διαγράψει άμεσα.
xatzaras02.jpg


xatzaras00.jpg 

xatzaras01.jpg

Στην ανακοίνωση- απάντησή του ο Γ.Σγουρός τονίζει ότι «για εμάς αντίπαλός μας δεν είναι οι προοδευτικοί υποψήφιοι αλλά η συντήρηση και τα προβλήματα των πολιτών και μόνον αυτά».
Παράλληλα ψέγει τον κ. Ιωακειμίδη για την επιλογή του να προτάξει αυτό το ζήτημα έναντι άλλου σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την πολιτική προστασία το οποίο είχε αναδείξει λίγο νωρίτερα ο ίδιος ο Γ. Σγουρός.
Χαρακτηριστικά σημειώνει μεταξύ άλλων: «Αντί το συγκεκριμένο θέμα να αποτελέσει αυτονόητα σημείο σφοδρής πολιτικής κριτικής προς την κυβέρνηση, ο κ. Ιωακειμίδης επέλεξε να σχολιάσει απόλυτα καταδικαστέες αναρτήσεις προ ετών ενός εκ των 213 υποψηφίων μας, που ανέσυρε από τα άδυτα του διαδικτύου».
Στην τοποθέτηση αυτή ο κ Ιωακειμίδης επανήλθε δηλώνοντας ότι αν ο Σγουρός δεν διαγράψει τον φιλοναζιστή Χατζάρα, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποσύρει την στήριξή του».

https://www.facebook.com/watch/?v=1975664946148343

Τονίζει ότι «ο Γ. Σγουρός πρέπει να προχωρήσει στη διαγραφή του συμβούλου του», καθώς «δεν υπάρχει θέση στις εκλογές για τους νοσταλγούς του Ολοκαυτώματος».
«Σε διαφορετική περίπτωση», συμπληρώνει, «το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ο Νίκος Ανδρουλάκης οφείλουν να αποσύρουν τη στήριξή τους στον κ. Σγουρό».
Κατόπιν τούτων ο Σπ. Χατζάρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Έζησα και ζω με διαφάνεια. Οι συκοφάντες δεν με αγγίζουν. Επιχειρούν να βλάψουν τον Γιάννη Σγουρό. Τα κατασκευασμένα εναντίον μου δημοσιεύματα είναι ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά. Είμαι δημοσιογράφος 49 χρόνια. Οι διαφορές μου με τους Αποστάτες και τους Χουντικούς είναι πολύ παλιές. Σήμερα μου θύμισαν τις μέρες του '89. Υπηρέτησα και υπηρετώ χωρίς ιδιωφέλεια για 50 και πλέον χρόνια την Δημοκρατία, την Εθνική Ανεξαρτησία την Λαϊκή Κυριαρχία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Αλήθεια. Δεν ήμουν ποτέ, ούτε είμαι φιλοΝΑΖΙ. Τελεία και παύλα».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης