Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): 100 ημέρες Μητσοτάκης, 100 ημέρες ανασφάλειας στην κοινωνία

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): 100 ημέρες Μητσοτάκης, 100 ημέρες ανασφάλειας στην κοινωνία
Μόνο μια λέξη ταιριάζει στην Θεσσαλία των κυρίων Μητσοτάκη, Αγοραστού: απόγνωση είπε ο κ.Φάμελλος
Σχετικά Άρθρα
Στις πρώτες 100 ημέρες της δεύτερης θητείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ισοδυναμούν με 100 ημέρες ανασφάλειας για τους πολίτες αναφέρθηκε σε ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Φάμελλος.
«Σε αυτές τις 100 πρώτες μέρες που φάνηκαν «1.000» στον πρωθυπουργό, έχει εδραιωθεί ένα κλίμα ανασφάλειας στην κοινωνία και την οικονομία και η πεποίθηση ότι τα πράγματα στην χώρα δεν πάνε καλά» υποστήριξε ο κ.Φάμελλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον κόσμο που υπέφερε αυτό το διάστημα από «τους χαμηλούς μισθούς, τις πυρκαγιές, τις πλημμύρες, την ακρίβεια».
Όπως είπε, το αφήγημα των αρίστων κατέρρευσε μέσα σε τέσσερα χρόνια, με «μεγάλο κόστος» για την ελληνική κοινωνία και οικονομία και στους θεσμούς αλλά και στην καθημερινότητα.
Αναφερόμενος στη Θεσσαλία, σημείωσε πως «μία λέξη ταιριάζει στο αποτύπωμα των κυρίων Μητσοτάκη και Αγοραστού στη Θεσσαλία: απόγνωση», ενώ σχολιάζοντας τη δήλωση Βορίδη για τον Βόλο, ότι ήταν «άτυχος», είπε πως είναι «μεγάλη ατυχία και για τη Θεσσαλία, και για τη Ρόδο, και για τον Έβρο, και για την Εύβοια, αλλά και για την Αττική η κυβέρνηση Μητσοτάκη».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης