Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση κατά ΠΑΣΟΚ: «Στο σπίτι του "ελαφροχέρη" και του "κρεμασμένου" δεν μιλάνε για σκοινί, κ. Ανδρουλάκη!»

Ελληνική Λύση κατά ΠΑΣΟΚ: «Στο σπίτι του
«Το ΠΑΣΟΚ συντάχθηκε με τους νεοναζί και τους παρακρατικούς» καταγγέλλει σε οξύτατους τόνους η Ελληνική Λύση
Σε οξύτατους τόνους αλλά και με βαρύτατες αιχμές καταφέρεται η Ελληνική Λύση κατά του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και προσωπικά κατά του προέδρου του, Νίκου Ανδρουλάκη.
Αφορμή για την σχετική ανακοίνωση ουσιαστικά αποτέλεσαν οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένου του ΠΑΣΟΚ, για την ψήφιση της νέας σύνθεσης της ΑΔΑΕ από το κόμμα του Κ. Βελόπουλου.   
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος:

«Το ΠΑΣΟΚ χωρίς να χάσει χρόνο συντάχθηκε με τους νεοναζί και τους παρακρατικούς στο χορό της συκοφαντίας και του ψεύδους κατά του Κυριάκου Βελόπουλου!
Το ΠΑΣΟΚ αντί να συκοφαντεί, ας αποπληρώσει τα 400 εκατομμύρια θαλασσοδάνεια που σκανδαλωδώς έχει λάβει και τα πληρώνουν με το αίμα τους οι Έλληνες!
Μιλάει ποιος; Το ΠΑΣΟΚ της SIEMENS, του Καλατράβα και εσχάτως, της HUAWEI!
Μιλάει το ΠΑΣΟΚ που στηρίζει το 61% των νομοσχεδίων της Νέας Δημοκρατίας, όντας το απόλυτο δεκανίκι της καταστροφικής διακυβέρνησης Μητσοτάκη!
Το ΠΑΣΟΚ του κυρίου Ανδρουλάκη παιδιού του κομματικού σωλήνα ο οποίος έχει περιουσία αλλά κανείς δεν ξέρει από που, αντί να συκοφαντεί την μόνη πολιτική δύναμη που κάνει πραγματική αντιπολίτευση, οφείλει πλέον να απαντήσει για τις πρόσφατες αποκαλύψεις που τον εμπλέκουν με την HUAWEI. Είναι εν τέλει οι σχέσεις του με ξένες δυνάμεις που τον έθεσαν υπό παρακολούθηση ή κάποιες «προσωπικές του στιγμές», προκειμένου να τον εκβιάσουν, όπως ο ίδιος είπε, αλλά ποτέ δεν διευκρίνισε;
Υπηρετείτε ξένες δυνάμεις κύριε Ανδρουλάκη ή είστε εκβιάσιμος λόγω προσωπικών στιγμών; Οφείλετε επιτέλους να απαντήσετε!
Στο σπίτι του κρεμασμένου κύριε Ανδρουλάκη, δεν μιλάνε για σχοινί. Στο σπίτι του «μεγαλύτερου μπαταχτσή», του ΠΑΣΟΚ δηλαδή, δεν μιλάνε για ανύπαρκτα χρέη άλλων.
Επειδή η Ελληνική Λύση παραμένει θεσμική και ασκεί πολιτική εντός κοινοβουλίου, όχι στα υπόγεια των μυστικών υπηρεσιών και στα μπουντρούμια των νεοναζί,
προτείνουμε στον κύριο Ανδρουλάκη να οργανώσουμε μία συζήτηση στη βουλή για δύο θέματα:
Για τη φοροδιαφυγή και την πολιτική διαφθορά και δεύτερον, για την βία έναντι των γυναικών και των παιδιών.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης