Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΚΕ: Η εγκληματική πολιτική πρέπει να δεχθεί ένα ηχηρό χαστούκι στις εκλογές της Κυριακής

ΚΚΕ: Η εγκληματική πολιτική πρέπει να δεχθεί ένα ηχηρό χαστούκι στις εκλογές της Κυριακής
«Στην πραγματικότητα, αυτός που "λασπώνεται", "ματώνει" και χάνει ακόμα και τη ζωή του είναι ο ίδιος ο λαός, πότε στις πλημμύρες, πότε στις πυρκαγιές και πότε στα διάφορα "δυστυχήματα"»,  αναφέρει το ΚΚΕ
Σχετικά Άρθρα
«"Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε παρόντες", είπε προκλητικά ο κ. Μητσοτάκης κατά τη σημερινή παρουσία του στον Βύρωνα για την προώθηση της υποψηφιότητας Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής» αναφέρει το ΚΚΕ, προσθέτοντας πως «στην πραγματικότητα, αυτός που "λασπώνεται", "ματώνει" και χάνει ακόμα και τη ζωή του είναι ο ίδιος ο λαός, πότε στις πλημμύρες, πότε στις πυρκαγιές και πότε στα διάφορα "δυστυχήματα"».
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, «αυτά είναι τα αποτελέσματα της εγκληματικής πολιτικής των κυβερνήσεων, αλλά και των "εκλεκτών" τους σε δήμους και περιφέρειες, που βάζει την ανθρώπινη ζωή στην ίδια ζυγαριά με το κόστος και τα κέρδη. Ο κ. Χαρδαλιάς, μάλιστα, έχει υπηρετήσει αυτή την πολιτική από όλα τα πόστα».
«Αυτή η πολιτική πρέπει να δεχθεί ένα ηχηρό "χαστούκι" στις εκλογές τής Κυριακής και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τη σημαντική ενίσχυση των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στην Αττική, αλλά και σε όλη τη χώρα», καταλήγει το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης