Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαρινάκης για ΟΑΚΑ: Η κυβέρνηση έκανε το αυτονόητο και εγκαλείται, την ώρα που η αντιπολίτευση δεν απαντά τι δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια

Μαρινάκης για ΟΑΚΑ: Η κυβέρνηση έκανε το αυτονόητο και εγκαλείται, την ώρα που η αντιπολίτευση δεν απαντά τι δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια
Η ΝΔ δεν έχει δώσει καμία στήριξη στον ΑΧ. Μπέο, επανέλαβε ο Π. Μαρινάκης
Σχετικά Άρθρα
«Η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει το αυτονόητο, δηλαδή να ελέγξει τη στατικότητα του στεγάστρου του Καλατράβα στο ΟΑΚΑ και όλων κτιρίων και εγκαλείται γι’ αυτό, την ώρα που η αντιπολίτευση δεν απαντά προφανώς τι δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια από την ίδια», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τόνισε ότι «αυτή η κυβέρνηση είναι που θέσπισε τους ελέγχους στατικότητας και πυρασφάλειας για να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι αθλητικές και μη υποδομές, ενώ είναι η ίδια κυβέρνηση που καθιερώνει μέσω πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης προληπτικούς ελέγχους για τη στατικότητα όλων των σχολείων και των γεφυρών. Πρέπει να αλλάξουμε πολλά στο Κράτος και να κινηθούμε προληπτικά, έχει ήδη παραγγελθεί δεύτερη μελέτη από το ΤΤΕ, ενώ το απόγευμα αναμένονται ανακοινώσεις από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού».

Για τον Μπέο

Σε ερώτηση για τις αιτιάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στ. Κασσελάκη, σχετικά με υποτιθέμενη πολιτική στήριξη του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, από τη ΝΔ, ο κ. Μαρινάκης επανέλαβε για πολλοστή, όπως είπε, φορά ότι η ΝΔ δεν έχει δώσει καμία στήριξη στον κ. Μπέο κατηγορώντας τον κ. Κασσελάκη ότι ψεύδεται επανειλημμένως. Συνέχισε καταλογίζοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διχαστικό λόγο και τοξικότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης