Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Νέα Ιωνία Βόλου ο Κασσελάκης: Για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος - Έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία

Στη Νέα Ιωνία Βόλου ο Κασσελάκης: Για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος - Έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία
Επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα
Σχετικά Άρθρα
«Εδώ στη Νέα Ιωνία Βόλου για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος. Κάνω έκκληση για βοήθεια από την Πολιτεία. Είναι μόνοι τους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κ. Κασσελάκης πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα 2/10, επίσκεψη στις περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία, ξεκινώντας από τον Βόλο και τη Νέα Ιωνία.
Σημειώνεται ότι μαζί του είναι ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  Σ.Φάμελλος.
Για σοκαριστική εικόνα έκανε λόγο ο κ. Κασσελάκης, αναφέροντας πως « έχουν αφήσει τους ανθρώπους στη μοίρα τους. Κάτι έχει συμβεί στο ενδιαμέσο από την μία κακοκαιρία στην άλλη, δεν ξέρω τεχνικά τι και έχει προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα. Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία βοήθεια και το μόνο που έχω να πω είναι ότι αντί ένα χέρι χαστούκι, χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας. Εκεί να επικεντρωθεί η Πολιτεία, ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος».
Μάλιστα, ανήρτησε βίντεο από την επίσκεψή του στην περιοχή.
Από την πλευρά του, ο κ. Φάμελλος, αφού σημείωσε πως μόνο από τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς «μπορούμε να αντιληφθούμε το μέγεθος του προβλήματος και να το μεταφέρουμε και να διεκδικήσουμε μία καλύτερη ημέρα», τόνισε πως είναι πού άσχημα τα πράγματα στον Βόλο.
«Οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια και καλούμε όχι μόνο φορείς και Πολιτεία που καθυστερούν, αλλά και τους εθελοντές και τους ανθρώπους της προόδου να συνδράμουν. Εμείς θα τους βοηθήσουμε με έργα», πρόσθεσε ο κ. Φάμελλος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης