Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συναντήσεις Βρούτση με την αθλητική κοινότητα λόγω αναστολής ΟΑΚΑ - Οι λύσεις που αναζητούνται

Συναντήσεις Βρούτση με την αθλητική κοινότητα λόγω αναστολής ΟΑΚΑ - Οι λύσεις που αναζητούνται
Στόχος των συναντήσεων να δρομολογηθούνοι βέλτιστες λύσεις για την απρόσκοπτη συνέχεια της αγωνιστικής δραστηριότητας των δεκάδων Ομοσπονδιών και Σωματείων, αθλητριών και αθλητών
Τις συναντήσεις με παράγοντες του αθλητισμού και ανθρώπους των Ομοσπονδιών που θίγονται μετά την αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ, συνέχισε μέσα στο Σαββατοκύριακο ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γ. Βρούτσης, μαζί με τον Γ.Γ.Α, Γ. Μαυρωτά.
Στόχος των συναντήσεων να δρομολογηθούν άμεσα οι βέλτιστες δυνατές λύσεις για την απρόσκοπτη συνέχεια της αγωνιστικής δραστηριότητας των δεκάδων Ομοσπονδιών και Σωματείων, αθλητριών και αθλητών.
Στο πλαίσιο αυτό, κ,. Βρούτσης κάλεσε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπ. Καπράλο, τους προέδρους των ομοσπονδιών Ποδηλασίας Β. Διαμαντόπουλο, Ξιφασκίας Γ. Λιγνό, Τσιρλίντινγκ Μ. Φουντεδάκη), Χόκεϊ επί Χόρτου Μ. Καρρά, τον γ.γ. της ομοσπονδίας Χάντμπολ Κ. Σταματιάδη), τον αντιπρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και διοικητικό ηγέτη του τμήματος Χάντμπολ της ΑΕΚ Στ. Παπασταμάτη και άλλους αθλητικούς παράγοντες, καθώς και τις διοικήσεις του ΟΑΚΑ, του ΣΕΦ και του αθλητικού κέντρου στο Ολυμπιακό Χωριό.
«Κάνουμε τάχιστα ο,τιδήποτε χρειάζεται για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η αναστολή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ», σημείωσε ο κ. Βρούτσης, λέγοντας πως «θα βρούμε τις λύσεις, τις εναλλακτικές για την απρόσκοπτη συνέχεια στη λειτουργία των Ομοσπονδιών και των σωματείων, των αθλητριών και των αθλητών, τις οποίες θα ανακοινώσουμε, αλλά και τις προοπτικές ώστε το ΟΑΚΑ, ασφαλέστατο να αποδοθεί ξανά στην αθλητική οικογένεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης