Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Αυτός που «παριστάνει» τον... Μητσοτάκη στο Facebook ξέχασε να γράψει τη λέξη Μπέος

Κασσελάκης: Αυτός που «παριστάνει» τον... Μητσοτάκη στο Facebook ξέχασε να γράψει τη λέξη Μπέος
Ο κ. Κασσελάκης επανέρχεται στο θέμα του ξυλοδαρμού πολίτη από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι συνεχίζει να τον υποστηρίζει
Σχετικά Άρθρα
Καυστικό σχόλιο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για τον εβδομαδιαίο απολογισμό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook.
Ο κ. Κασσελάκης επανέρχεται στο θέμα του ξυλοδαρμού πολίτη από τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι συνεχίζει να τον υποστηρίζει.
«Η σημερινή ανάρτηση του συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, που κάθε Κυριακή παριστάνει στο facebook τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι 1926 λέξεις. Λείπει μόνο μία λέξη: Μπέος. Ρωτάω ξανά, μία εβδομάδα πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές:
Ο Κ.Μητσοτάκης συνεχίζει να θεωρεί τον Μπέο ως τον καταλληλότερο όλων, όπως έχει δηλώσει;
Συνεχίζει να στηρίζει έναν δήμαρχο που σηκώνει το χέρι και δέρνει πολίτες, τους καταβρέχει, τους βρίζει και -κυρίως- τους αφήνει να πνίγονται;
Και πώς, αλήθεια, φαίνεται στους προοδευτικούς και στους κεντρώους πολίτες η στήριξη του Πρωθυπουργού της χώρας σε έναν τραμπούκο;», έγραψε στο Twitter o πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης