Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Το φαινόμενο Κασσελάκη δεν θα μακροημερεύσει - Δεν έχει ξεκινήσει καλά, είναι άσχετος

Γεωργιάδης: Το φαινόμενο Κασσελάκη δεν θα μακροημερεύσει - Δεν έχει ξεκινήσει καλά, είναι άσχετος
«Αυτό που έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο τρομακτικό, θα πρέπει να απασχολήσει όλα τα κόμματα», σύμφωνα με τον Άδ. Γεωργιάδη
Σχετικά Άρθρα
«Όπως εξελίσσεται το φαινόμενο Κασσελάκη, δεν θα μακροημερεύσει», εκτίμησε ο υπουργός Εργασίας, Άδ. Γεωργιάδης, λέγοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχει ξεκινήσει καλά» και είναι άσχετος.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις δηλώσεις του για την υποψηφιότητα Μπέου στον Βόλο και το ζήτημα στατικής επάρκειας στο στέγαστρο Καλατράβα, ανέφερε ότι «χθες, κατάφερε να κάνει δύο μεγάλα φάουλ κυρίως γιατί είναι άσχετος».
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη σε σχολείο ΑμεΑ, λέγοντας πως «όταν ένα δημόσιο πρόσωπο μπαίνει μέσα προσέχει την συμπεριφορά του γιατί τα παιδιά μπορεί να τον μιμηθούν και μπορεί να είναι δυνητικά επικίνδυνο. Για ένα σχολείο ΑμεΑ καθίσταται προσβλητικό. Τι πάει να δείξει; Πόσο καλά γυμνασμένος είναι; Είναι ντροπιαστικό, εξοργιστικό».

Για Μπέο

«Έχουμε πει ότι η ΝΔ δεν εμπλέκεται στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και μάλιστα στον Βόλο, την περασμένη φορά είχε κατέβει υποψήφια που στηριζόταν από τη ΝΔ και ο κ. Μπέος κατέβηκε ως ανεξάρτητος. Και αν εκλεγεί ο κ. Μπέος την Κυριακή, δεν θα εκλεγεί ως ΝΔ, αλλά ως Μπέος. Άρα, η ΝΔ δεν έχει εμπλοκή. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητάει από τη ΝΔ κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση το κόμμα, επειδή είναι άσχετος», ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

Για ΟΑΚΑ

«Αυτό που έγινε με το ΟΑΚΑ, δεν έγινε γιατί ο Μητσοτάκης είναι ανακόλουθος με αυτό που είπε, αλλά γιατί ο Μητσοτάκης προχώρησε αυτό που είπε. Ξέρει ο κ. Κασσελάκης πόσο καιρό χρειάζεται για να ενταχθεί ένα έργο σε δημόσιους ευρωπαϊκούς πόρους, για να εκπονηθεί μία μελέτη και να γίνει διαγωνισμός για να ολοκληρωθεί το έργο;» ανέφερε ο υπουργός.

Tρομακτικό αυτό που έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ, να απασχολήσει όλα τα κόμματα

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «αυτό που έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο τρομακτικό, θα πρέπει να απασχολήσει όλα τα κόμματα».
Όπως είπε, «στη ΝΔ έχουμε αλλάξει το καταστατικό και έχουμε θεσπίσει ότι για να κατέβει κάποιος υποψήφιος αρχηγός, πρέπει να είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Είχαμε διαπιστώσει ότι οι ανοικτές διαδικασίες, όπως τις είχε εισάγει στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου, ενείχαν έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο: αυτόν που ήρθε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ».
« Ήρθε ένας άνθρωπος που δεν έχει κατέβει σε έναν αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία συγκέντρωση, σε ένα συνέδριο, δεν γνωρίζει τα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει πάει στους κοινωνικούς αγώνες, δεν ξέρει την πολιτική. Ο άνθρωπος αυτός ήρθε από το πουθενά, είχε λεφτά, ξόδεψε σε σποτάκια tik tok και έγινε πρόεδρος του κόμματος. Αυτό δεν θα πάει μακριά, αλλά είναι τρομακτικό», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε δε, πως «στην αρχή είχε λίγο πλάκα, αλλά τα πρώτα του βήματα ως αρχηγός είναι τραγικά».

Απάντηση Αυγέρη σε Γεωργιάδη: Ας είναι πιο προσεκτικός - Ας πει μια κουβέντα για τη Huawei

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης ας είναι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα σπεύσει να χαρακτηρίσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης», απαντά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δ. Αυγέρη, με αφορμή όσα ανέφερε ο υπουργός Εργασίας σε τηλεοπτική του συνέντευξη για τον Στέφανο Κασσελάκη.
«Κι ας βρει πρώτα έστω και μια κουβέντα να πει για τα δημοσιεύματα των New York Times και του Documento, τα οποία αποκαλύπτουν την «ειδική» σχέση που φέρεται να είχε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με την Huawei και τα δώρα που φέρεται να λάμβανε από την κινεζική εταιρεία. Εκτός κι αν, ξέχασε να μιλήσει για αυτά, επειδή κοιτούσε το ρολόι του», προσθέτει η κα Αυγέρη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης