Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι μεγάλοι πονοκέφαλοι Μαξίμου: Παραφωνίες υπουργών, δυσαρέσκεια βουλευτών και ο επικοινωνιακός Κασσελάκης

Οι μεγάλοι πονοκέφαλοι Μαξίμου: Παραφωνίες υπουργών, δυσαρέσκεια βουλευτών και ο επικοινωνιακός Κασσελάκης
Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε αρκετές παραφωνίες και μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο
Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη πορεύεται σε λάθος πορεία και ότι μέχρι τώρα οι δράσεις του είναι αρνητικές.
Αυτό δεν αμφισβητείται, το παραδέχτηκε και ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ λέγοντας ωστόσο ότι «κρίνετε μας στο τέλος της 4ετίας».
Επίσης, στις δημοσκοπήσεις δείχνουν δυσαρέσκεια για την οργάνωση και αποτελεσματικότητα του κρατικού μηχανισμού ενώ μόνιμα είναι τα χαρακτηριστικά σε Έβρο, Θεσσαλία και Εύβοια.
Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε αρκετές παραφωνίες και μέσα στο κυβερνητικό στρατόπεδο.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι δηλώσεις του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας Χάρη Θεοχάρη για αύξηση των συντελεστών για τους ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίες ήταν εκτός κυβερνητικής γραμμής και γρήγορα «αδειάστηκαν» 2 φορές από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

«Κρούσμα» με Αγαπηδάκη

Όμως, ασυνεννοησία είχαμε και στην περίπτωση της Ειρήνης Αγαπηδάκη η οποία προανήγγειλε συνταγογράφηση για τα εμβόλια κατά της γρίπης την οποία, όπως φάνηκε είχε αποφασίσει μόνη της και ανακοίνωσε σε φαρμακοποιούς και συλλόγους.
Όμως, μετά από έντονες διαμαρτυρίες αναγκάστηκε να το πάρει πίσω.
Όπως φαίνεται αυτή η σπουδή της, έφερε δυσαρέσκεια και στον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοίδη καθώς το περιστατικό διέρρηξε τις σχέσεις του υπουργείου με ελληνες φαρμακοβιομηχάνους.
Πάντως, η κ. Αγαπηδάκη τα άκουσε για όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς και στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αφού κάποιοι βουλευτές θεωρούν ότι οι υπουργοί λειτουργούν σαν instagrammer, δηλαδή πηγαίνουν χωρίς ανακοίνωση στις πληγείσες περιοχές και βγάζουν φωτογραφίες για να λένε ότι πήγανε.
Ενώ άλλοι δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα.
Άλλη μία απόδειξη ότι η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη έχει να κάνει με την αιφνίδια αλλαγή μελών στην ΑΔΑΕ, μία μέρα πριν συνεδριάσει για τις υποκλοπές. Κίνηση που επικρίθηκε από όλα τα κόμματα.
Ο πρωθυπουργός ανέστειλε τις ετοιμασίες για ανασχηματισμό κάνοντας γνωστό στην ΔΕΘ ότι δεν θα κάνει κάτι.
Όμως στο μυαλό του υπάρχουν διορθωτικές κινήσεις τις οποίες δεν μπορεί να τις κάνει τώρα εάν δεν τελειώσουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επικοινωνιακός Κασσελάκης

Οι πονοκέφαλοι για τον Πρωθυπουργό συνεχίζονται με την αύξηση της αναγνωρισιμότητας του Στέφανου Κασσελάκη που έχει βάλει την αξιωματική αντιπολίτευση στο παιχνίδι. Και μόνο ότι αύξησε μία μοναδα τις δημοσκοπήσεις όταν προ Κασσελάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε πολλές διαρροές είναι μία πρώτη νίκη.
Η επικοινωνιακή τακτική Κασσελάκη έχει δυναμική και απευθύνεται σε όλα τα κοινά, κυρίως τα νεότερα.
Απόδειξη ότι η συνέντευξή του στο Star έδωσε πρωτιά στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού εκείνη τη μέρα.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης