Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαηλίδου: «Με έσπρωχναν οι άνθρωποι του Κασσελάκη να μην φανώ στην κάμερα»

Μιχαηλίδου: «Με έσπρωχναν οι άνθρωποι του Κασσελάκη να μην φανώ στην κάμερα»
Μιχαηλίδου: Το θέμα δεν είναι για μένα ότι με έσβησε από το βίντεο ή ότι με έσπρωξαν για να βγάλουν αυτό το βίντεο -  Εχουμε σοβαρότερα ζητήματα
Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για την «απρόσκλητη» παρουσία της Δόμνας Μιχαηλίδου στο ειδικό σχολείο στην Καλλιθέα, έκανε η τελευταία.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η υφυπουργός Παιδείας, ξεκαθάρισε:
«Εχω την θεσμική υποχρέωση να είμαι παρούσα όταν ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέπτεται ένα σχολείο της χώρας. Ενας θεσμός έρχεται σε ένα σχολείο μας να συνομιλήσει με γονείς και εκπαιδευτικούς, έχω χρέος να είμαι εκεί, να ακούσω, να πω τι έχει γίνει» απάντησε.
«Πριν τρία χρόνια είχε κάνει μια αντίστοιχη παρουσία στο ΠΙΚΠΑ Βούλας ο Αλέξης Τσίπρας. Πήγα να τον υποδεχτώ και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα» πρόσθεσε.
«Ενας άνθρωπος της δικής μου γενιάς, έρχεται σε ένα σχολείο με παιδιά με αναπηρία και κάνει εξαγγελίες με μεγάλη ελαφρότητα. Αυτό είναι το πρόβλημα. Γιατί η δική μας γενιά έχει χρέος να βρει λύσεις, όχι να επικοινωνήσει. Ο υπουργός μου ο κ. Πιερρακάκης, πήγε σε 30 σχολεία στη Θεσσαλία, χωρίς κάμερες. Το ίδιο κι εγώ. Το θέμα είναι πως θα κάνουμε την χώρα μας καλύτερη» είπε ακόμη με νόημα η υφυπουργός.
«Δεν με νοιάζει που με έκοψαν από τα πλάνα, έχουμε να λύσουμε άλλα προβλήματα»
Αναφορικά με τις υποσχέσεις Κασσελάκη να βρει νέο χώρο για το σχολείο που επισκέφτηκε, η κα. Μιχαηλίδου θύμισε ότι το συγκεκριμένο εργαστήρι άνοιξε πριν από πέντε χρόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Το εργαστήρι που επισκέφθηκε, άνοιξε πριν πέντε χρόνια από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Μπορούμε να αλλάξουμε εκεί τα πράγματα. Το να αλλάξει η τοποθεσία… Εξ αρχής δεν έπρεπε να είναι εκεί. Πρέπει ο Δήμος που είναι αρμόδιος να κάνει ορισμένα πράγματα. Το θέμα είναι να συζητήσουμε όλοι μαζί και να βρούμε λύσεις. Οχι για επικοινωνιακά τεχνάσματα»
Η Υφυπουργός τόνισε πως με τον Κασσελάκη ήταν συμμαθητές και δεν της άρεσε το γεγονός ότι… κόπηκε στην μονταζιέρα του βίντεο που ανέβασε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ότι ορισμένοι συνεργάτες του την έσπρωχναν για να πάρουν τα πλάνα που ήθελαν.
«Ημασταν συμμαθητές. Γνωριζόμαστε από 8 χρονών. Το θέμα δεν είναι για μένα ότι με έσβησε από το βίντεο ή ότι με έσπρωξαν για να βγάλουν αυτό το βίντεο. Εχουμε σοβαρότερα ζητήματα να λύσουμε και να συζητήσουμε. Με επιχειρήματα τύπου “θα βάλω air condition, θα σας βρω ακίνητο”, δεν λύνονται. Μακάρι να είχαμε ένα μαγικό ραβδί όλοι και να βρίσκαμε γρήγορα λύση. Ενα ακίνητο προσβάσιμο με σωστές προδιαγραφές δεν βρίσκεται σε μία εβδομάδα. Είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης