Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η απάντηση Μιχαηλίδου σε Κασσελάκη: «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; - «Πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα»

Η απάντηση Μιχαηλίδου σε Κασσελάκη: «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; - «Πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα»
Η Δόμνα Μιχαηλίδου εξηγεί πως υποδέχθηκε τον κ. Κασσελάκη ως όφειλε βάσει του θεσμικού της ρόλου.
Σχετικά Άρθρα
Την έντονη αντίδραση της υφυπουργού Παιδείας, Δόμνας Μιχαηλίδου, προκάλεσε η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, σχετικά με την επίσκεψη του στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας.
Η υφυπουργός Παιδείας, με ανάρτησή της στα social media, τονίζει πως υποδέχθηκε τον κ. Κασσελάκη ως όφειλε βάσει του θεσμικού της ρόλου.
Παράλληλα, στην ίδια δημοσίευση «εξηγεί» την παρουσία της στο σημείο και αναφέρει πως «ήταν πολύ δυσάρεστη έκπληξη για μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου, να είναι πολιτικαντής του προηγούμενου αιώνα».

Πιο αναλυτικά, η κ. Μιχαηλίδου αναφέρει στην ανάρτηση της:
«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για 'μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης