Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχει ένταση – Βαριά η λέξη… εμφύλιος – Που θα κριθεί η επόμενη ημέρα

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Υπάρχει ένταση – Βαριά η λέξη… εμφύλιος – Που θα κριθεί η επόμενη ημέρα
Η έντονη κριτική στο νέο πρόεδρο δεν βοηθά να δοθεί ένας χρόνος ανοχής να κριθεί σε ποιες ράγες βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ο κ.Γιαννούλης
Στην παραδοχή ότι πράγματι υπάρχει ένταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη προχώρησε ο βουλευτής Χρ. Γιαννούλης, ο οποίος ωστόσο σημείωσε ότι η λέξη εμφύλιος είναι βαριά.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γιαννούλης είπε ότι η επόμενη ημέρα θα κριθεί από τη στάση του νικητή και τη μεγαθυμία αυτών που δεν έχουν εκλεγεί.
«Η εκλογή Κασσελάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να αλλάξει η mentalite της εκλογικής αναμέτρησης είτε ο τρόπος με τον οποίο κατέβηκε ως υποψήφιος είτε η αδράνεια ή μη έγκαιρη αντίληψη της άλλης πλευράς για το τι συμβαίνει, οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα» υποστήριξε ο κ.Γιαννούλης, ο οποίος εκτίμησε ότι το πιο «σοφό μήνυμα είναι ο καταμερισμός του αποτελέσματος που ίσως διαγράφει την αποφυγή της διάσπασης, της διχόνοιας, του εμφυλίου αναφέροντας ότι υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά η συνολική εικόνα είναι ότι το 45% δεν διασπάται».

Για Αχτσιόγλου

Για τη στάση της Αχτσιόγλου σημείωσε ότι είναι δική της επιλογή ενώ απέφυγε να σχολιάσει την έντονη αντίδραση που έχουν απέναντι στον νέο πρόεδρο αρκετά στελέχη λέγοντας ότι η στάση αυτή «δεν βοηθάει να δοθεί ένας χρόνος ανοχής να κριθεί σε ποιες ράγες βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ».
Αναφορικά με την επίσκεψη του προέδρου σε σχολείο παιδιών ΑμεΑ και για τον τρόπο που επέλεξε να μπει, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά είπε ότι ο κ. Κασσελάκης «θα κριθεί από τον τρόπο που θα αντιπολιτευτεί τον Μητσοτάκη με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαιρέτως».
Σχετικά με το ρόλο του Παύλου Πολάκη στο κόμμα είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης