Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη σκιά της κακοκαιρίας Elias και της νίκης Κασσελάκη συνεδρίαζει η ΚΟ της ΝΔ

Στη σκιά της κακοκαιρίας Elias και της νίκης Κασσελάκη συνεδρίαζει η ΚΟ της ΝΔ
Στις 12:00 το μεσημέρι
Σχετικά Άρθρα
Στον απόηχο των νέων καταστροφών που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία Elias σε Θεσσαλία, Εύβοια και Στερεά Ελλάδα αλλά και στον «πολιτικό σεισμό» και στην αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος που έχει επιφέρει η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, συνεδριάζει στις 12:00 το μεσημέρι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ υπό την προεδρία του Κ. Μητσοτάκη.
Με το προφίλ τόσο της κυβέρνησης όσο και του πρωθυπουργού να πλήττονται από την παντελή ανεπάρκεια του επιτελικού κράτους που οι ίδιοι «διαφήμιζαν», ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να επιμείνει – όπως άλλωστε είπε στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου – στο πόσο γρήγορα… δόθηκαν οι αποζημιώσεις στους πληγέντες και πόσο τάχιστα ολοκληρώνονται οι αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές.
Ο κ.Μητσοτάκης εκτιμάται πως θα επαναλάβει την πρόθεση και την προτεραιότητα της κυβέρνησης να εστιάσει στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, τη στιγμή βέβαια που η ακρίβεια μαστίζει κάθε ελληνικό νοικοκυριό που βλέπει πως με τον μισθό του δεν μπορεί να βγάλει τον μήνα.
Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να αναμένονται σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η κοινωνία στέλνει σαφές μήνυμα προς τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, μια και το 66% των πολιτών υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση… στραβά αρμενίζει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης