Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπαρτιάτες: Η ανίκανη Κυβέρνηση Μητσοτάκη «έκοψε» στα δύο την Εύβοια – Ο κρατικός μηχανισμός πιάστηκε πάλι στον ύπνο

Σπαρτιάτες: Η ανίκανη Κυβέρνηση Μητσοτάκη «έκοψε» στα δύο την Εύβοια – Ο κρατικός μηχανισμός πιάστηκε πάλι στον ύπνο
Για «κατάχρηση του 112» στην Αττική κάνουν λόγο οι «Σπαρτιάτες»
Το κόμμα των «Σπαρτιατών» επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση, αναφορικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν στη Βόρεια Εύβοια από την κακοκαιρία Elias.
Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση των «Σπαρτιατών», «το μόνο που λειτουργεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι το… 112»
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νέα ασύλληπτη καταστροφή από την υπερχείλιση χειμάρρων σε Φθιώτιδα, Εύβοια και Αχαΐα…
Ώρες αγωνίας ζει πάλι η πολύπαθη Βόρεια Εύβοια. Οι δρόμοι διαλύθηκαν, βράχια και πέτρες πέφτουν από παντού και πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους στο Δερβένι.
Δυστυχώς αυτή τη φορά η ανίκανη Κυβέρνηση Μητσοτάκη «έκοψε» στα δύο την Εύβοια.
Ο κρατικός μηχανισμός… πιάστηκε πάλι στον ύπνο!
Το μόνο που λειτουργεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι το… 112, αφού ορισμένοι μάλλον έχουν επιλέξει τον δρόμο του τρόμου -αντί της πρόληψης- και προσπαθούν να επιβληθούν στη συνείδηση των πολιτών ως… σωτήρες από την ασφάλεια των γραφείων τους.
Τέλος να αναδείξουμε την κατάχρηση του 112, με το οποίο αβίαστα και απερίσκεπτα τα κυβερνητικά στελέχη του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας στέλνουν αλλεπάλληλα μηνύματα σε πολίτες που διαμένουν σε περιοχές της Αττικής όπου έπεσαν λίγες στάλες βροχής, με τον κίνδυνο να ελλοχεύει να μην ληφθεί υπ’όψιν η ολοκληρωμένη υπηρεσία επικοινωνιών εκτάκτου ανάγκης όταν θα υπάρξει σοβαρός λόγος.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης