Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αιχμές ΠΑΣΟΚ κατά Κασσελάκη: Η χώρα δεν χρειάζεται σωτήρες αλλά σχέδιο - Ο επικοινωνιακός αντιπερισπασμός ευνοεί τη ΝΔ

Αιχμές ΠΑΣΟΚ κατά Κασσελάκη: Η χώρα δεν χρειάζεται σωτήρες αλλά σχέδιο - Ο επικοινωνιακός αντιπερισπασμός ευνοεί τη ΝΔ
«Ο "νέος" ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα επικοινωνιακό περιτύλιγμα στην ουσία του οποίου κυριαρχεί ο πολακισμός» τονίζει ο Θανάσης Γλαβίνας
Στην εκπομπή «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ» του τ/σ OPEN εμφανίστηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Γλαβίνας.
Ο κ. Γλαβίνας σημείωσε αρχικά ότι η συζήτηση για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα λάθη της κυβέρνησης, που θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
«Η χώρα, κατά την άποψή μας, δεν χρειάζεται σωτήρες, η χώρα χρειάζεται σοβαρότητα και σχέδιο. Δείτε τι αντιπερισπασμό έχει παράξει η ιστορία με τον κ. Κασσελάκη και η μιντιακή κάλυψη των δραστηριοτήτων του όπως το γυμναστήριο, τα ρούχα του, και όλα όσα περιβάλλουν αυτόν σε σχέση με τις αδυναμίες της κυβέρνησης. Αντί να εστιάσουμε στο τι δεν έχει κάνει η κυβέρνηση ή τι έχει κάνει λάθος, όπως για παράδειγμα στο ζήτημα της ακρίβειας. Ως τώρα αναζητούμε το πολιτικό περιεχόμενο των πολιτικών του θέσεων» ανέφερε.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής επεσήμανε ότι «δεν έχουμε ακούσει τις θέσεις του κ. Κασσελάκη για τα εθνικά ζητήματα, πέρα από το “κρατίδιο”, που δικαιολογήθηκε ως λεκτικό σφάλμα. Στα υπόλοιπα, όπως το προσφυγικό ή οι σχέσεις με την Τουρκία, π.χ. είναι μια η διαφορά που έχουμε ή ο κ. Κασσελάκης θεωρεί ότι υπάρχουν και άλλες διαφορές; Δυστυχώς, όλη αυτή η κατάσταση με τον κ. Κασσελάκη δεν παράγει πολιτική ουσία».
Ο κ. Γλαβίνας σχολίασε το γεγονός ότι « ο κ. Κασσελάκης είναι εκτός Βουλής, ενώ έχει τη δυνατότητα να μπει - κατά τα φαινόμενα. Πόσες συζητήσεις κάνατε για το ότι ο κ. Ανδρουλάκης ήταν εκτός Βουλής και του καταλογιζόταν ως πρόβλημα;»
Παράλληλα, σημείωσε ότι ο «νέος» ΣΥΡΙΖΑ «αποτελεί ένα επικοινωνιακό περιτύλιγμα στην ουσία του οποίου κυριαρχεί ο πολακισμός, μαζί με όλο τον αντισυστημικό λαϊκισμό τον οποίο εξέθρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της κρίσης και τον οποίο δεν μπορεί να αποβάλλει από μέσα του. Οι πρώτες του δηλώσεις είναι εναντίον των δημοσιογράφων. Δηλώνει δήθεν εναντίον των ελίτ ενώ είναι και ο ίδιος ελίτ. Πάμε σε κάτι απο-ιδεολογικοποιημένο, το οποίο δεν έχει κάποια σταθερή αναφορά σε αξίες και αρχές».
Τέλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι πρέπει «να συζητήσουμε κάποια στιγμή αν και στις εσωκομματικές διαδικασίες των κομμάτων πρέπει να μπει ένα όριο και έλεγχος των εκλογικών δαπανών, να ξέρουμε πού προέρχονται τα χρήματα του εκάστοτε υποψηφίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης