Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ έγραψε ο Πάνος Καμμένος... για «τα τρωκτικά στον ΣΥΡΙΖΑ» - Η selfie με τον Αποστολάκη και η... διόρθωση

ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ έγραψε ο Πάνος Καμμένος... για «τα τρωκτικά στον ΣΥΡΙΖΑ» - Η selfie με τον Αποστολάκη και η... διόρθωση
Ο πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα μιλά για την τεχνική εξολόθρευσης τρωκτικών σε πλοία, σημειώνοντας πως αντίστοιχες πρακτικές μπορούν να εφαρμοστούν και σε κόμματα
Νέα ανάρτηση στο X έκανε ο Πάνος Κάμμενος σχολιάζοντας με... ναυτική ορολογία τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη στη μάχη για την προεδρία του κόμματος.
Ο πρώην ΥΠΕΘΑ της κυβέρνησης Τσίπρα, αφού είχε ανεβάσει φωτογραφία του με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη, πλέον στενό συνεργάτη του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέχεια έκανε μια νέα ανάρτηση για το πώς εξολοθρεύουν τα τρωκτικά στα πλοία.
Μάλιστα τονίζει πως «εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», υπονοώντας τον ναύαρχο Αποστολάκη.
Επί της ουσίας, ο πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα μιλά για την τεχνική εξολόθρευσης τρωκτικών σε πλοία, σημειώνοντας πως αντίστοιχες πρακτικές μπορούν να εφαρμοστούν και σε κόμματα.
«ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ: Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών, λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google, εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», ήταν η ανάρτηση του κ. Καμμένου.

Η ανάρτηση του Πάνου Κάμμενου

Xρήστης του X διόρθωσε τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι η εξολόθρευση τρωκτικών δεν λέγεται afumigation αλλά fumigation και ο πρώην υπουργός δέχτηκε την διόρθωση:
«Fumigation. Όχι afumigation. Τουλάχιστον γράψτο σωστά»
«Έχεις δίκιο αλλά το έγραψα ελληνικά από το σημειωματάριο του παππού μου»

Η selfie με τον Αποστολάκη

Νωρίτερα ο κ. Καμμένος είχε αναρτήσει μία selfie με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης