Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Δεν ήρθε να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης - Δεν έχει διαφοροποιηθεί από το πολιτικό περιεχόμενο του κόμματος

Ρήγας: Δεν ήρθε να πάρει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης - Δεν έχει διαφοροποιηθεί από το πολιτικό περιεχόμενο του κόμματος
Δεν τιμούν κανέναν οι επιθέσεις στο πρόσωπό του υποστήριξε ο Πάνος Ρήγας
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως ο Κασσελάκης δεν έχει διαφοροποιηθεί από το πολιτικό περιεχόμενο όσων πιστεύουμε στο ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο Πάνος Ρήγας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο κ.Ρήγας ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος να σταματήσουν τις επιθέσεις στο πρόσωπό του γιατί όπως ανέφερε «δεν τιμούν κανέναν».
«Δεν ήρθε κανείς να μας πάρει το κόμμα» ανέφερε ο κ.Ρήγας, ο οποίος προέτρεψε τα στελέχη «να μην προτρέχουν βγάζοντας συμπεράσματα και να περιμένουν τα αποτελέσματα και τη διακήρυξη του νέου Συνεδρίου του κόμματος, όπου εκεί όπως είπε θα φανεί εάν ο νέος Πρόεδρος μπορεί να υπηρετήσει το χώρο».
«Υπάρχει ένα αποτυπωμένο αποτέλεσμα με πολλαπλά μηνύματα.
Μήνυμα προς τη Νέα Δημοκρατία ότι δεν μπορεί και δεν δικαιούται να νιώθει ότι είναι ηγεμόνας και ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ παρών.
Όσο και αν προσπάθησαν, να θεωρείται ότι δεν θα υπάρχει την άλλη μέρα.
Στην αντιπολίτευση το μήνυμα ότι ο κορμός της δημοκρατικής αριστερής προοδευτικής παράταξης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και στο εσωτερικό του κόμματός μας μηνύματα για αλλαγές, εμβάθυνση του προγράμματος, αλλαγές προσώπων και κυρίως να είναι έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε να έχει το μέτωπο απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και στα προβλήματα του τόπου» είπε ο κ.Ρήγας.
Ερωτηθείς κατά πόσο ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη μπορεί να εκπροσωπήσει την ελληνική αριστερά, μετά και από την αμφισβήτηση που δέχεται ως προς αυτό από ιστορικά στελέχη του κόμματος, απάντησε «απολύτως».

Να περιμένουμε το συνέδριο

«Γιατί δεν είναι μόνο πρόσωπα τα πράγματα.
Είναι συλλογικά και υπάρχει περιεχόμενο σε αυτό το συλλογικό.
Δηλαδή το πρόγραμμα και το τι εκφράζει η διακήρυξη και τα αποτελέσματα που θα έχουμε στο νέο Συνέδριο, το οποίο θα γίνει.
Από εκεί λοιπόν ξεκινάει εάν μπορεί κάποιος να υπηρετήσει ή δεν μπορεί να υπηρετήσει τον χώρο.
Άρα λοιπόν, μην βγάζουμε συμπεράσματα και μην προτρέχουμε.
Δεν έχουν περιεχόμενο και δεν εδράζουν πουθενά αυτά τα οποία λέγονται τις προηγούμενες μέρες» τόνισε ο κ.Ρήγας..

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης