Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Κασσελάκη με Πολάκη στη Βουλή - Στα... γαλλικά χαιρέτισε τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση Κασσελάκη με Πολάκη στη Βουλή - Στα... γαλλικά χαιρέτισε τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Παύλος Πολάκης ήταν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Συνάντηση με τον Παύλο Πολάκη έχει στη Βουλή ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.
Πρόκειται για μια συνάντηση που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον, καθώς άπαντες αναμένουν να δουν τον ρόλο που θα αναλάβει ο Κρητικός βουλευτής, ο οποίος άλλωστε είναι ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη.
Πάντως, οι πρώτες κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη προκάλεσαν... αίσθηση καθώς με συνοπτικές διαδικασίες και κινούμενος εκτός κανονισμού, καρατόμησε τους κ.κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο και Στέφανου Καλπάκη και στη θέση τους τοποθέτησε τους κκ. Γιώργο Τσίπρα (διευθυντής ΚΟ) και Δώρα Αυγέρη (εκπρόσωπος Τύπου), αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διευθυντής της ΚΟ ψηφίζεται από την ίδια την ΚΟ και δεν διορίζεται και η δεύτερη είναι πως για τη θέση του ή της εκπροσώπου Τύπου απαιτείται έγκριση από την Πολιτική Γραμματεία.

Τα... γαλλικά στους δημοσιογράφους

Πάντως, ο κ. Κασσελάκης καλημέρισε τους δημοσιογράφους μιλώντας στα γαλλικά. «Bonjour, comment ca va?», τους είπε χαρακτηριστικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Κασσελάκης χρησιμοποιεί το γραφείο του Σωκράτη Φάμελου, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει δικό του διότι δεν είναι βουλευτής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης