Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: H Κυβέρνηση συνεχίζει να εξαπατά τους Έλληνες με το μεταναστευτικό

Ελληνική Λύση: H Κυβέρνηση συνεχίζει να εξαπατά τους Έλληνες με το μεταναστευτικό
«Οι υπουργοί νομιμοποιούν την παραμονή μεταναστών στην Ελλάδα, καθιστώντας την τόπο προορισμού» καταγγέλλει η Ελληνική Λύση
Σφοδρά πυράει εξαπολύει η Ελληνική Λύση στην Κυβέρνηση της ΝΔ για τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος, τονίζοντας ότι «δεν επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία και δεν διασφαλίζει τα σύνορα».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος:
«Την ώρα που η κυβέρνηση εξαγγέλλει «επέκταση του φράχτη» για λίγα χιλιόμετρα, οι υπουργοί της εξαγγέλουν νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών! Εάν η κυβέρνηση ήθελε να λύσει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης, θα είχε υλοποιήσει το σχέδιο για την πλήρη επέκταση του φράχτη, το οποίο παρέδωσε επίσημα η Ελληνική Λύση, άμεσα εκτελέσιμο και κοστολογημένο στο ένα τρίτο της τιμής από τον «φράχτη για οικόσιτα» της Ν.Δ.
Η αλήθεια είναι ότι η δήλωση Μητσοτάκη περί «αντικατάστασης πληθυσμών», εκφράζει απόλυτα την κυβερνητική πολιτική στο μεταναστευτικό.
Οι υπουργοί νομιμοποιούν την παραμονή μεταναστών στην Ελλάδα, καθιστώντας την τόπο προορισμού, η κυβέρνηση δεν επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία και δεν διασφαλίζει τα σύνορα. Αντ’ αυτού η ΝΔ «συσκέπτεται» κάθε μήνα και εξαπατά τους Έλληνες, αδιαλείπτως.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης