Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε ποια θέση τοποθέτησε ο Στέφανος Κασσελάκης τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα

Σε ποια θέση τοποθέτησε ο Στέφανος Κασσελάκης τον τέως πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα
Ως αναπληρωματικό μέλος φαίνεται πως ορίσθηκε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ρένα Δούρου
Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να βάλει τον Αλέξη Τσίπρα, τέως πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό, στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ως αξιωματική αντιπολίτευση δικαιούται να ορίσει ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος στη κοινοβουλευτική συνέλευση και μετά τη συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα - και στο πλαίσιο της διευθέτησης εκκρεμοτήτων στη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας - αποφασίστηκε η τοποθέτηση του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην επίμαχη θέση.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ως αναπληρωματικό μέλος ορίσθηκε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ρένα Δούρου.
Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας (25/09), με τον Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή.
Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε σε ανάρτησή του στο X για τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα το εξής:
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι η κοινή συνισταμένη όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, όλων των ψηφοφόρων. Τον τιμώ, είμαι εδώ για να διατηρήσω την παρακαταθήκη ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου έχει παραδώσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης