Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ - Αυγέρη: Κάλεσμα συστράτευσης - Ο Φίλης κάνει αντιπολίτευση στο κόμμα και στην κυβέρνηση Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ - Αυγέρη: Κάλεσμα συστράτευσης - Ο Φίλης κάνει αντιπολίτευση στο κόμμα και στην κυβέρνηση Τσίπρα
"O  Στέφανος Κασσελάκης ήρθε ως υποψήφιος πρόεδρος να προτείνει κάποια πράγματα, κάποιες σκέψεις και κάποιες προτάσεις, οι οποίες προφανέστατα και θα μπουν στη βάση της κρίσης και της αξιολόγησης", ανέφερε η Δ. Αυγέρη
Σχετικά Άρθρα
«Ο Νίκος Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα της οποίας ήταν μέλος, και στον ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δ. Αυγέρη, η οποία απηύθυνε κάλεσμα για συστράτευση στο κόμμα.
Η κα Αυγέρη μιλώντας στην ΕΡΤ υπογράμμισε πως «χρειαζόμαστε μια Αριστερά της πράξης και της εφαρμογής», σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης «δεν πρόλαβε να μιλήσει. Την πολιτική την αφαίρεσαν, προσπαθώντας να βάλουν άλλα πράγματα, όσοι καμώνονται και μιλούν για την μεταπολιτική. Υπάρχουν σύντροφοι που τους βρήκα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους οποίους αναζήτησε ο κ. Κασσελάκης για να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά δεν τους βρήκε».
Πρόσθεσε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε ως υποψήφιος πρόεδρος να προτείνει κάποια πράγματα, κάποιες σκέψεις και κάποιες προτάσεις, οι οποίες προφανέστατα και θα μπουν στη βάση της κρίσης και της αξιολόγησης».
Μεταξύ άλλων, ανέφερε «καλή η θεωρία, αλλά πάμε να δούμε και το αποτέλεσμα, αυτό θέλει ο κόσμος. Το αποτέλεσμα το αποτυπώνουν οι αριθμοί (…). Δεν ήμασταν, μετρήθηκαν οι αριθμοί και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αυτό προσπαθούμε με όλη αυτή την αλλαγή. Προφανέστατα οι νέες συνθήκες αλλάζουν την καθημερινότητα των ανθρώπων. Γι’ αυτό όμως γίνονται οι αλλαγές. Εάν δεν γίνονταν, δεν θα ήμασταν ένα κόμμα της Αριστεράς και της προόδου, αλλά θα ήμασταν ένα κόμμα της συντήρησης».
Εξήγησε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «είναι ένας άνθρωπος που με έπεισε να ξαναμπώ μέσα σε αυτή την διαδικασία, γιατί το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βρεθήκαμε ήταν να μιλήσουμε για πολιτική. Δεν ήρθα ένας να κάνουμε μια πολιτική κουβέντα μιας ώρας που ήταν η αφετηρία της προσωπικής και πολιτικής μου γνωριμίας με τον ίδιο. Μιλήσαμε για την πολιτική. Του έθεσα ερωτήματα. Απάντησε ακομπλεξάριστα σε όλες τις ερωτήσεις που του έδωσα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης