Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επικοινωνία του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ με Κασσελάκη – Τι συζήτησαν με φόντο το ταξίδι του προέδρου στην Κύπρο

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Επικοινωνία του Γ.Γ. του ΑΚΕΛ με Κασσελάκη – Τι συζήτησαν με φόντο το ταξίδι του προέδρου στην Κύπρο
Συνάντηση Κασσελάκη - Φάμελλου
Σχετικά Άρθρα
Τηλεφωνική συνομιλία με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, είχε σήμερα, Τρίτη 26/9, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης.
Ο κ. Στεφάνου επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τον συγχαρεί.
Στο πλαίσιο αυτό, τόνισαν τη σημασία που έχει ο κοινός αγώνας των δύο κομμάτων και όλων των ευρωπαϊκών προοδευτικών δυνάμεων για κοινωνική δικαιοσύνη, βιώσιμες πολιτικές απέναντι στην κλιματική κρίση και επανεκκίνηση των συνομιλιών για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των Αποφάσεων του ΟΗΕ, από εκεί που διεκόπησαν στον Κραν Μοντανά.
Επιπλέον, συνομίλησαν για τη συνάντησή τους κατά την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κύπρο.

Συνάντηση Κασσελάκη με Φάμελλο

Η επόμενη μέρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει σήμερα ο κ. Κασσελάκης με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος, Σ. Φάμελλο.
Σημειώνεται ότι στελέχη που στήριξαν τον κ. Κασσελάκη, όπως ο Ν. Παππάς, έχουν ταχθεί υπέρ της παραμονής Φάμελλου σε αυτή τη θέση.
Ήδη, με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χρέη διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης, Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας καθήκοντα διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης