Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Στη Βουλή στις 12:00 η συνάντηση Τσίπρα με Κασσελάκη

Η επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ - Στη Βουλή στις 12:00 η συνάντηση Τσίπρα με Κασσελάκη
Η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή
Σχετικά Άρθρα
Με το μεγάλο στοίχημα για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να παραμένει η ενότητα, έχοντας στο τιμόνι τον Στέφανο Κασσελάκη, θα πορευτεί η Κουμουνδούρου.
Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την καθαρή του νίκη στις εσωκομματικές εκλογές με ποσοστό 56,04% ,Στέφανος Κασσελάκης, ετοιμάζεται να σηκώσει τα «μανίκια» για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.
Προτού αναλάβει τα καθήκοντά του στην Κουμουνδούρου, θα έχει συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή.
Η συνάντηση θα γίνει στις 12:00 στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή.

Η στάση Τσίπρα

Μπορεί ο απερχόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, να μην πήγε στην Κουμουνδούρου το βράδυ της Κυριακής 24/9, μετά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών στο κόμμα και την επικράτηση του Στ. Κασσελάκη, τηρώντας τη στάση που είχε από την αρχή, δηλαδή να μην πάρει θέση υπέρ κάποιου υποψήφιου για τη διαδοχή του, ωστόσο επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τους δύο μονομάχους.
Συνεχάρη τηλεφωνικά τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ επικοινώνησε και με την Έφη Αχτσιόγλου.
Σημειώνεται ότι  από την Καισαριανή, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 24/9, κινήθηκε την ίδια γραμμή, δηλώνοντας ότι "σήμερα το λόγο έχουν τα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή προσέρχονται μαζικά στις κάλπες και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από αύριο θα έχουμε ένα νέο ή μία νέα Πρόεδρο, όποια ή όποιον αποφασίσουν οι χιλιάδες Έλληνες", "είναι λοιπόν με μία έννοια μία σημαντική στιγμή για το κόμμα μας και δεν μπορώ να σας κρύψω ότι αισθάνομαι περήφανος για την παρακαταθήκη που αύριο θα παραλάβει η νέα ηγεσία, μία βαριά παρακαταθήκη".
Ακόμη, ο κ. Τσίπρας δήλωσε και και ευτυχής "γιατί η μαζική ανταπόκριση των μελών μας, το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι πολύ σημαντικό εφόδιο για όλους μας, για την επόμενη μέρα γιατί οι αληθινοί, οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι αγώνας στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική συμμαχία και την προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης