Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρ ομαδόν κατά Κασσελάκη για τα SMS και παρέμβαση Δρόσου - Ένταση και καταγγελίες για φιάσκο

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρ ομαδόν κατά Κασσελάκη για τα SMS και παρέμβαση Δρόσου -  Ένταση και καταγγελίες για φιάσκο
«Κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ, Γιάννης Δρόσος
Σε έντονα πολωμένο κλίμα διεξήθησαν οι εκλογικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ με τις δύο πλευρές να ανταλλάσουν πυρά μέχρι τη τελευταία στιγμή…
Την αντίδραση πολλών μελών του ΣΥΡΙΖΑ και του επιτελείου της Έφης Αχτσιόγλου προκάλεσαν τα μηνύματα που δέχονταν στα κινητά τους τηλέφωνα από το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, μέσω των οποίων τους καλούσε να ψηφίσουν τον εκλεκτό τους για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Κάναμε μαζί ένα τόσο μεγάλο πρώτο βήμα.
Αν δεν πας, είναι σαν να μην ψήφισες την προηγούμενη Κυριακή.
Αν δεν πας σήμερα, δεν αλλάζει τίποτα αύριο», έγραφε το επίμαχο sms, το οποίο έχει ως αποστολέα το όνομα «Kasselakis».
Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επικοινωνούσαν με την Κουμουνδούρου και εξέφραζαν την αγανάκτηση τους προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, κατηγορώντας τη ότι παραχώρησε τα προσωπικά τους δεδομένα στην πλευρά Κασσελάκη.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2023-09-24_181846.png

Προσπαθώντας να κατευνάσει της εντάσεις και να αποτρέψει την οποιαδήποτε σκιά γόσιον αφορά την εκλογικη διαδικασίας, με δήλωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Γιάννης Δρόσος, τόνισε ότι «κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων{, αναφερόμενος στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση για ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Η δήλωση του Προέδρου της ΚΕΦΕ, Γιάννη Δρόσου
Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εξελίχθηκε με μεγάλη και μαζική συμμετοχή, ενώ λίγο μετά τις 8 το απόγευμα έγινε γνωστό ότι έσπασε το φράγμα των 132.000 ψήφων.
Μετά από τις απαραίτητες διαβουλεύσεις κι ενώ συνεχιζόταν η προσέλευση κόσμου στα εκλογικά τμήματα, αποφασίστηκε να δοθεί οριζόντια παράταση της διαδικασίας για μία ώρα, συνεπώς, οι κάλπες έκλεισαν  στις 9 το βράδυ.

Επιθετικό μήνυμα Κασσελάκη για καταγγελίες

Για εκατοντάδες καταγγελίες και παρατυπίες σχετικά με τη διεξαγωγή των επαναληπτικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ ένανε λόγο με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.
«Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία ‘’δεν σας βρίσκουμε’’, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα.
Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.
Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης