Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ritter (πρώην CIA): Η Ρωσία θα χτυπήσει βασικές υποδομές της Ουκρανίας μετά τις παραδόσεις ATACMS

Ritter (πρώην CIA): Η Ρωσία θα χτυπήσει βασικές υποδομές της Ουκρανίας μετά τις παραδόσεις ATACMS
Ο Ritter έχει επανειλημμένα σημειώσει ότι τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου θα είναι σε θέση να καταστείλουν τα συστήματα καθοδήγησης πυραύλων ATACMS εάν η Δύση αποφασίσει να τα μεταφέρει στον ουκρανικό στρατό
Ο Ρωσικός στρατός θα καταστρέψει την κρίσιμη υποδομή της Ουκρανίας ως απάντηση στην προμήθεια αμερικανικών πυραύλων ATACMS στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, Scott Ritter.
Το ATACMS δεν θα αλλάξει την κατάσταση στο πεδίο της μάχης, αλλά η αποστολή τους στην Ουκρανία θα οδηγήσει στη Ρωσία να χτυπήσει την κρίσιμη υποδομή της χώρας.
Ο κατάλογος των σημαντικών στόχων που πρέπει να χτυπηθούν θα επεκταθεί σημαντικά» προβλέπει ο Scott Ritter .
Ο Ritter έχει επανειλημμένα σημειώσει ότι τα ρωσικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου θα είναι σε θέση να καταστείλουν τα συστήματα καθοδήγησης πυραύλων ATACMS εάν η Δύση αποφασίσει να τα μεταφέρει στον ουκρανικό στρατό.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, το Πεντάγωνο γνωρίζει καλά ότι η Ρωσία μπορεί να αναχαιτίσει τροποποιημένα συστήματα.
Η εφημερίδα Financial Times, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, ανέφερε ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Biden, αποφάσισε να μεταφέρει τα επιχειρησιακά-τακτικά συστήματα ATACMS στην Ουκρανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, η Ουάσιγκτον θα στείλει μικρό αριθμό τέτοιων πυραύλων στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης