Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρουφάκης: Η Μ.Τσίχλη, θα είναι η δική σας φωνή, στην Περιφέρεια με την «Ανυπότακτη Αττική»

Βαρουφάκης: Η Μ.Τσίχλη, θα είναι η δική σας φωνή, στην Περιφέρεια με την «Ανυπότακτη Αττική»
Με τη Μαριάνα Τσίχλη έχουμε συμπορευτεί και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη, τη δική μου και των συντρόφων μου του ΜέΡΑ25, ότι η φωνή της θα είναι η δική σας φωνή και θα ακουστεί με τρόπο που θα είναι αποτελεσματικός, τόνισε ο κ. Βαρουφάκης
Την ψήφο των πολιτών για να μεταφέρει τη φωνή τους μέσα στην περιφέρεια και να αγωνιστούν από κοινού για την Αττική των πολλών, τα δικαιώματά και τις πραγματικές ανάγκες τους, ζήτησε η Περιφερειακή σύμβουλος και υποψήφια περιφερειάρχης με την "Ανυπότακτη Αττική", Μαριάννα Τσίχλη, από την κεντρική εκδήλωση στο Χαλάνδρι όπου παρουσίασε του το έργο και τους στόχους της παράταξης
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, τονίζοντας την ανάγκη της ενότητας και της ανυπακοής για τα συμφέροντα του λαού στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας και μεταφέροντας τη στήριξή του στην Ανυπότακτη Αττική, για να εκφραστεί ένα πλατύ ρεύμα διεκδίκησης στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη.
Όπως είπε, χαρακτηριστικά, «Με τη Μαριάνα Τσίχλη έχουμε συμπορευτεί και έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη, τη δική μου και των συντρόφων μου του ΜέΡΑ25, ότι η φωνή της θα είναι η δική σας φωνή και θα ακουστεί με τρόπο που θα είναι αποτελεσματικός».

Ομιλητές επίσης ήταν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Βορείου Τομέα Νίκος Θεοχαράκης και Ευθύμιος Κοντογεώργος, με παρουσιάστρια της εκδήλωσης τη Δήμητρα Βελέντζα, υποψήφια στο Βόρειο Τομέα, παρέστησαν τα στελέχη της αριστεράς, πρώην Υπουργοί, Δημήτρης Στρατούλης, Γραμματέας της ΛΑΕ-ΑΑ, ο Κώστας Ήσυχος, μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ -ΑΑ και η Νάντια Βαλαβάνη, μέλος του ΠΣ της ΛΑΕ-ΑΑ.
Η Μαριάνα Τσίχλημη στην ομιλία της κατήγγειλε τον "προσανατολισμό της κυβέρνησης υπέρ των συμφερόντων για ολίγους αλλά και την πρόθεσή της να ελέγξει τους πόρους της αυτοδιοίκησης" ζήτησε από τους πολίτες την ψήφο στους για να μη γίνει "η περιφέρεια Αττικής χορηγός των συμφερόντων για λογαριασμό του κ. Μητσοτάκη".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης