Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαθανάσης: Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ τον Οκτώβριο για ελεύθερους επαγγελματίες, νεοσύστατες επιχειρήσεις - Αναζητούμε αντιπολίτευση σοβαρή

Παπαθανάσης: Νέα προγράμματα ΕΣΠΑ τον Οκτώβριο για ελεύθερους επαγγελματίες, νεοσύστατες επιχειρήσεις - Αναζητούμε αντιπολίτευση σοβαρή
"Αναζητούμε αντιπολίτευση σοβαρή. Αυτό θα περιμένουμε όποιος και αν εκλεγεί" αύρριο στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο Ν. Παπαθανάσης
Σχετικά Άρθρα
«Ξεκινά ένα πρόγραμμα ΕΣΠΑ το οποίο καλύπτει τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις νεοσύσταστες επιχειρήσεις. Θα μπορούν να λάβουν έως 50% επιδότηση σε ένα επενδυτικό σχέδιο που θα καταθέσουν έως 400.000 ευρώ και θα λάβουν μάξιμουμ 200.000 ευρώ. Το πρόγραμμα είναι για όλη την Ελλάδα, για νεοσύστατες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. Το πρόγραμμα θα ανοίξει τον Οκτώβριο», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Ν. Παπαθανάσης.
Ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που ξεκινούν μέσα στον επόμενη μήνα, έκανε αναφορά και στο ειδικό πρόγραμμα για τις περιοχές απολιγνιτοποίησης. «Αφορά στη Δυτική Μακεδονία και στη Μεγαλόπολη για πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις, έως 100.000 ευρώ, στο οποίο θα λάβουν επιδότηση έως 70% . Θα αρχίσει να τρέχει αρχές Οκτωβρίου», σημείωσε.

Για Θεσσαλία

«Η Θεσσαλία είναι στο επίκεντρο της προσοχής της κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθανάσης.
Ανέφερε ότι « μέχρι σήμερα 2, 2 δισ. ευρώ πόροι πάνε προς τη Θεσσαλία και αναμένουμε και άλλη στήριξη από το Ταμείο Αλληλεγγύης».

Περί μισθών

Σε ό,τι αφορά τις αυξήσεις στους μισθούς του Δημοσίου, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε ότι «υλοποιούμε το πρόγραμμα όπως το είχαμε εξαγγείλει προεκλογικά. Ο ελληνικός λαός κατάλαβε ότι ό,τι είπαμε το κάναμε πράξη».

Για ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σχετικά με τις επαναληπτικές εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αύριο, Κυριακή 24/9 μεταξύ των δύο μονομάχων, Έφης Αχτσιόγλου και Στέφανου Κασσελάκη, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε ότι «χαιρετίζουμε τη δημοκρατική διαδικασία. Έτσι εξελέγη και ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
«Θέλουμε απέναντί μας μία αντιπολίτευση που μιλάει ουσιαστικά και για τα προβλήματα της κοινωνίας, όχι μία αντιπολίτευση που μέχρι σήμερα μιλούσε με τοξικότητα. Αναζητούμε αντιπολίτευση σοβαρή. Αυτό θα περιμένουμε όποιος και αν εκλεγεί», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης