Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση κατά Κασσελάκη: Δεν υπάρχει «κρατίδιο», αλλά εθνοκάθαρση του κυπριακού ελληνισμού

Ελληνική Λύση κατά Κασσελάκη: Δεν υπάρχει «κρατίδιο», αλλά εθνοκάθαρση του κυπριακού ελληνισμού
«Απαραίτητο συμπλήρωμα του κ. Μητσοτάκη» χαρακτηρίζει τον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η Ελληνική Λύση
Ανακοίνωση σχετικά με τα πρόσφατα γλωσσικά ολισθήματα του κ. Κασσελάκη, που μίλησε για « τουρκικό κρατίδιο στην Κύπρο», εξέδωσε η Ελληνική Λύση, τονίζοντας ότι «ο "ουρανοκατέβατος πολιτικός Μεσσίας" εκτός από την ελληνική γλώσσα αγνοεί και τις ελληνικές θέσεις στην εξωτερική πολιτική».
Aναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος:

«Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣυΡιζΑ Στέφανος Κασσελάκης, αναφέρθηκε σε τουρκικό «κρατίδιο» στην Κύπρο. Αποδεικνύεται ότι ο "ουρανοκατέβατος πολιτικός Μεσσίας" εκτός από την ελληνική γλώσσα αγνοεί και τις ελληνικές θέσεις στην εξωτερική πολιτική.
Φαίνεται ότι ο κύριος Κασσελάκης είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα του κύριου Μητσοτάκη, ο οποίος την ίδια στιγμή έκανε λόγο για «κράτος», αναφερόμενος στα κατεχόμενα.
Ενημερώνουμε λοιπόν τόσο τον κ. Κασσελάκη όσο και τον κ. Μητσοτάκη, ότι στην Κύπρο δεν υπάρχει ούτε "κρατίδιο", ούτε δεύτερο "κράτος". Υπάρχει μόνον η ελεύθερη Κύπρος και η τουρκική συμμορία εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας η οποία πρέπει να εξαφανιστεί από το νησί για να υπάρξει πραγματική "λύση στο Κυπριακό".»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης