Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέο «χτύπημα» από τον Γ. Τσίπρα: - «Δεν ισχύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπονομεύθηκε από συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου»

Νέο «χτύπημα» από τον Γ. Τσίπρα: - «Δεν ισχύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπονομεύθηκε από συνεργάτες της Έφης Αχτσιόγλου»
Όχι μόνο αντέκρουσε τα όσα είπε στο μήνυμά της η Έφη Αχτσιόγλου, αλλά έκανε λόγο και για «στρατηγική ήττας» εκ μέρους των συνεργατών της, ο Γιώργος Τσίπρας
Δεν λέει να κοπάσει η εσωκομματική αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του κόμματος.
Μάλιστα, ήταν και πάλι ο Γιώργος Τσίπρας που έβαλε... φωτιά στο εσωκομματικό σκηνικό της Κουμουνδούρου, τονίζοντας ότι τα στελέχη του κύκλου της Έφης Αχτσιόγλου, ακολούθησαν «στρατηγική ήττας» στις εθνικές εκλογές του 2023.
Ενώ δεν παρέλειψε να επαναλάβει ότι υπήρχαν άτομα μέσα στο κόμμα που υπονόμευσαν Αλέξη Τσίπρα ώστε να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Υπήρχαν στρατηγικές ήττας στο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό φάνησε στον προεκλογικό αγώνα που έδινε ο καθένας. Είναι σαφές ότι όλοι αυτοί είναι στην πλευρά της Αχτσιόγλου», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Πλην αυτών, κληθείς να σχολιάσχει το βίντεο-μήνυμα της Έφης Αχτσιόγλου για το περίφημο ... SMS προς τον Αλέξη Τσίπρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:
«Είπε με μια πρόταση ότι ''ούτε εγω, ούτε κανείς από όσους με στηρίζουν δεν υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα''. Το δεύτερο δεν ισχύει».
Πλέον, αναμένεται η ... ανταπόδοση των πυρών από το στρατόπεδο της Έφης Αχτσιόγλου. 

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης