Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Εθνική ντροπή η στάση των Ελλήνων ευρωβουλευτών για τις κυρώσεις στο Αζερμπαϊτζάν

Ελληνική Λύση: Εθνική ντροπή η στάση των Ελλήνων ευρωβουλευτών για τις κυρώσεις στο Αζερμπαϊτζάν
«Έπειτα από τους Αρμένιους, στο στόχαστρο των "δυνάμεων της βαρβαρότητας", θα βρεθούν οι Έλληνες» προειδοποιεί η Ελληνική Λύση
«Περισσότεροι από 60 ευρωβουλευτές απαίτησαν από την Ευρώπη να επιβάλει κυρώσεις στο Αζερμπαϊτζάν και στο καθεστώς του σφαγέα Ιλχάμ Αλίεφ για την συνεχιζόμενη εθνοκάθαρση των Αρμενίων στο Αρτσάχ. Δυστυχώς, από την πλευρά της Ελλάδας, συμμετείχε μόνον ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκος, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά τη συνέπεια του στη μάχη υπέρ των εθνικών συμφερόντων», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.
Παράλληλα, σύμφωνα με το κόμμα, «η στάση των άλλων Ελλήνων ευρωβουλευτών δεν συνιστά μόνο εθνική ντροπή, αλλά και εθνικό κίνδυνο. Όπως έχει διδάξει η ιστορία, έπειτα από τους Αρμένιους, στο στόχαστρο των "δυνάμεων της βαρβαρότητας", θα βρεθούν οι Έλληνες».
«Είναι αδιανόητο να υπάρχουν Έλληνες που εξελέγησαν από τον ελληνικό λαό, και αντί να υπηρετούν το εθνικό συμφέρον, να υποτάσσονται σε πολιτικές εκμαυλισμού, απόρροια βαθύτατης διαφθοράς», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

www.bankingews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης