Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Ραγκούση κατά Κασσελάκη: Έρχονται μαύρες μέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση Ραγκούση κατά Κασσελάκη: Έρχονται μαύρες μέρες για τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε λόγο για «πολύ αρνητικές εξελίξεις» από τη Δευτέρα και χαρακτήρισε ως αθλιότητα και προβοκάτσια τα περί «υπονόμευσης» του Αλέξη Τσίπρα από την Έφη Αχτσιόγλου
Την έντονη ανησυχία του για την εύθραυστη ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ λόγω του εκρηκτικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί δύο τρεις ημέρες πριν τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών εξέφρασε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Ραγκούσης.
Σε συνέντευξη του στο Open, ο Γιάννης Ραγκούσης έκανε λόγο για «πολύ αρνητικές εξελίξεις» από τη Δευτέρα και χαρακτήρισε ως αθλιότητα και προβοκάτσια τα περί «υπονόμευσης» του Αλέξη Τσίπρα από την Έφη Αχτσιόγλου. Δεν έδειξε, επίσης, να πείθεται από τον Στέφανο Κασσελάκη επισημαίνοντας ότι δεν έχει δώσει έστω μια συνέντευξη για να παρουσιάσει τις θέσεις του, ενώ είναι άγνωστος στο ίδιο το κόμμα του.
Αναφερόμενος στα περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ραγκούσης διευκρίνισε πως δεν θεωρεί «υπονομευτές» τους Γιώργο Κατρούγκαλο, Νίκο Φίλη και Παύλο Πολάκη, αλλά πως οι δηλώσεις τους υπονόμευσαν στην πράξη το εκλογικό αποτέλεσμα. Έκανε, δε, ειδική αναφορά στον δημόσιο εκβιασμό του Παύλου Πολάκη με αφορμή τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του κόμματος στα Χανιά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης