Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: Όταν η Έφη ζητούσε debate, εγώ ήμουν στις λάσπες με τον κόσμο που υποφέρει

Κασσελάκης: Όταν η Έφη ζητούσε debate, εγώ ήμουν στις λάσπες με τον κόσμο που υποφέρει
O κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι ξεπερνά τα μαχαιρώματα, διευκρίνισε ωστόσο ότι υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ανοχή και στην αφέλεια
Σχετικά Άρθρα
Αιχμές κατά της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία επιμένει στη διεξαγωγή debate και τον κατηγορεί ότι δεν έχει πολιτικό πρόγραμμα, εκτόξευσε ο Στέφανος Κασσελάκης.
Μιλώντας στην ΕΡΤ. Ν. Αιγαίου, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι είχε ζητήσει ο ίδιος debate και δεν έγινε αποδεκτό. «Τώρα ο κόσμος μίλησε. Με ξεκάθαρο τρόπο. Όταν η κ. Αχτσιόγλου ζητούσε debate εγώ ήμουν στις λάσπες, με τον κόσμο που υποφέρει» υπογράμμισε, διαμηνύοντας ότι αυτό που μετράει είναι να απαντάμε στις ερωτήσεις του κόσμου.
Αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα, ο ίδιος δήλωσε «όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναμετρηθούν με τον λόγο που μπήκαν στην πολιτική. Τι θέλουν να κάνουν και γιατί θέλουν να παραμείνουν σ’ αυτήν».
Επίσης, ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι ξεπερνά τα μαχαιρώματα, διευκρίνισε ωστόσο ότι υπάρχει ένα όριο ανάμεσα στην ανοχή και στην αφέλεια.
«Με έχει πολεμήσει όλο το σύστημα. Αριστερά και δεξιά» είπε, διαμηνύοντας ότι δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού να κατηγορείται από την ανθυποψήφιά του για «θολά νερά» ή να στοχοποιούνται οι ψηφοφόροι. «Πρέπει κάποιος να μην φοβάται να χάσει. Εγώ δεν φοβάμαι» είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης