Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ραγκούσης: Κρίσιμες οι ώρες στο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν ανησυχώ για τον Κασσελάκη, αλλά για την ενότητα

Ραγκούσης: Κρίσιμες οι ώρες στο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν ανησυχώ για τον Κασσελάκη, αλλά για την ενότητα
Δεν ξέρουμε τον κ.Κασσελάκη, δεν υπονόμευσε η Αχτσιόγλου τον Τσίπρα υποστήριξε ο Ραγκούσης
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως ο ΣΥΡΙΖΑ βιώνει τις πιο κρίσιμες ώρες του διατύπωσε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την ενότητα του κόμματος.
«Δεν έχει κανένας από εμάς το δικαίωμα να μην αναλογίζεται την κρισιμότητα αυτών των στιγμών
Δεν είμαι ανήσυχος για τον κ. Κασσελάκη, είμαι ανήσυχος για την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ και για την απήχηση του από τη Δευτέρα και μετά στην ελληνική κοινωνία» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Ραγκούσης.

Ανησυχία

«Ο τρόπος με τον οποίο αυτή τη στιγμή εξελίσσονται τα πράγματα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τέτοιος που κατά τη γνώμη μου, ελλείψει και του Αλέξη Τσίπρα, αυξάνουν πολύ τον κίνδυνο να έχουμε δύσκολες και αρνητικές και πολύ άσχημες εξελίξεις», τόνισε ο κ. Ραγκούσης.
«Πηγαίνουμε την Κυριακή για να ψηφίσουμε για τον αρχηγό του κόμματος, για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γι’ αυτόν που θα υποδείξουμε ως πρωθυπουργό στη χώρα και δεν ξέρουμε τον κ. Κασσελάκη.
Δεν δέχτηκε να πάει σε μία τηλεοπτική συζήτηση έστω την τελευταία στιγμή με την κα. Αχτσιόγλου» υποστήριξε ο κ.Ραγκούσης αναφέροντας πως «το γεγονός ότι είναι άγνωστος ο κ. Κασσελάκης, δεν σημαίνει ότι είναι κακός».

Δεν υπονόμευσε η Αχτσιόγλου, άλλοι υπονόμευσαν με τις δηλώσεις τους

Ο κ.Ραγκούσης υποστήριξε ότι η Έφη Αχτσιόγλου δεν υπονόμευσε τον Αλέξη Τσίπρα.
«Δεν υπήρξε η παραμικρή περίπτωση που να εκτέθηκε σε οποιαδήποτε τέτοιου τύπου μομφή (υπονόμευσης)», σημείωσε ο κ. Ραγκούσης, ενώ σημείωσε πως άλλοι υπήρξαν υπονομευτές.
«Υπήρξαν στελέχη του κόμματος που υπονόμευσαν με τις δηλώσεις τους και τη δημόσια παρουσία τους και συμπεριφορά τους τον Αλέξη Τσίπρα», τόνισε ο κ. Ραγκούσης.
Αναφέρθηκε στη δήλωση Κατρούγκαλου πριν τις εκλογές αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μας διέλυσε», ωστόσο σημείωσε ότι ο πρώην υπουργός δεν είναι υπονομευτής
Επίσης, μίλησε και για δηλώσεις του κ. Φίλη που όπως είπε, «έπαιξαν ακριβώς τον ίδιο ρόλο σε κρίσιμες στιγμές» αλλά και για δηλώσεις του Π. Πολάκη
«Την ημέρα της γιορτής του κόμματος, που ήταν η ημέρα που ανακοινώναμε ψηφοδέλτια, βγαίνει και κάνει αυτό που θεωρήθηκε δημόσιος εκβιασμός και αναγκάζει τον Αλέξη Τσίπρα να τον αποδοκιμάσει.
Επί δέκα ημέρες παραμονές των εκλογών η Ελλάδα ασχολείτο στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και site με το αν ο Τσίπρας θα διαγράψει τον Πολάκη, θα ανεχτεί ή δεν θα ανεχτεί τον εκβιασμό του», τόνισε ο κ.Ραγκούσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης