Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νίκος Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Αρνείται να σχολιάσει τις δηλώσεις Αχτσιόγλου για το περίφημο ... SMS προς τον Τσίπρα

Νίκος Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Αρνείται να σχολιάσει τις δηλώσεις Αχτσιόγλου για το περίφημο ... SMS προς τον Τσίπρα
«Δεν ταυτιζόμαστε σε όλες τις θέσεις μας» τονίζει για τον Σ. Κασσελάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Την στήριξή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και της δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου κλήθηκε να σχολιάσει στο MEGA ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.
Ειδικότερα, ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Α. Τσίπρα μιλώντας στον ιδιωτικό σταθμό σχολίασε όσα γίνονται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας μάλιστα ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές προκειμένου να πολιτικοποιηθεί η συζήτηση.
«Έχουν γραφτεί κείμενα πως η διεύρυνση και ο μετασχηματισμός ήταν ένας ασπόνδυλος μετασχηματισμός. Είναι μία άποψη με την οποία διαφωνώ και γι’ αυτό τον λόγο προέκυψε και η υποστήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη. Κάνω έκκληση να γίνει πολιτική η κουβέντα. Δεν μας αξίζουν απαξιωτικοί όροι», επεσήμανε αρχικά.
Ερωηθείς για τις πολιτικές θέσεις που εκφράζει ο κ. Κασσελάκης, ο Νίκος Παππάς ανέφερε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει διατυπώσει ορισμένες θέσεις από τον α' γύρο και επισημανε και εκείνος κάποια κενά.
«Η στήριξή μου είναι πολιτική και αποτυπώνεται στην κοινή μας δήλωση. Αυτό που δηλώσαμε από κοινού με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι πως θα στηρίξουμε από κοινού τις κατακτήσεις της κυβέρνησης 2015-2019 και δεν μπορούμε να παρεκκλίνουμε από το Διεθνές Δίκαιο. Αυτό είναι μία σαφής αιχμή προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη διότι βλέπουμε τους υπουργούς του να λένε πως η εθνική κυριαρχία είναι σχετική έννοια. Ο Στέφανος έχει τη δική του παρουσία και εγώ τη δική μου, δεν ταυτιζόμαστε σε όλα», τόνισε.
Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό επικρατείας, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τις θέσεις του πριν από τον πρώτο γύρο και συμπλήρωσε πως στην κοινή δήλωση που έκαναν παραδέχονται πως ο ΣΥΡΙΖΑ «πλήγωσε» τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις τον καιρό της διακυβέρνησης του και πρέπει να γίνει προσπάθεια να αποκαταστήσουν τη σχέση τους ενώ αναφέρθηκε και στο debate.

δσσδαασδσαδ.JPG

«Θέλει δύο για να γίνει debate. Δεν μπορώ να πως τι ρόλο θα έχει ο Παύλος Πολάκης αλλά καλό θα είναι να σταματήσουμε να εκτοξεύουμε χαρακτηρισμούς. Πρέπει να έχουμε όλοι μαζί ένα μέτωπο. Δεν θέλω να σχολιάσω το σχόλιο της κ. Αχτσιόγλου για τον μήνυμα στον Τσίπρα».
Σχετικά με την επόμενη μέρα στην Κουμουνδούρου, σχολίασε πως επρόκειτο για μία αναγεννητική διαδικασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης