Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Νίκη» για τη συνάντηση Erdogan - Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση σέρνεται σε έναν ναρκοθετημένο διάλογο

«Νίκη» για τη συνάντηση Erdogan - Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση σέρνεται σε έναν ναρκοθετημένο διάλογο
Η «Νίκη» καταγγέλλει τη ρητορική Ερντογάν και καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε συνομιλίες με την Τουρκία
Να μην προχωρήσει σε συνομιλίες με την Τουρκία, ζητά από την κυβέρνηση η ”Νίκη” και υποστηρίζει πως η Ελλάδα οδηγείται σε ένα διάλογο που είναι ναρκοθετημένος.
«Το ”παράθυρο ευκαιρίας” που επικαλείται η κυρία Μπακογιάννη για την έναρξη συνομιλιών Ελλάδος-Τουρκίας έκλεισε πριν ακόμα ξεκινήσουν οι συνομιλίες, μετά την επίθεση μίσους του Προέδρου της Τουρκίας κ. Ερντογάν κατά της Ελλάδος στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι φαιδρές και ανυπόστατες κατηγορίες για εσκεμμένους θανάτους μεταναστών στο Αιγαίο από το ελληνικό Λιμενικό, οι δήθεν παραβιάσεις δικαιωμάτων υποτιθέμενων μειονοτήτων και η πρόσκληση του κ. Ερντογάν για συνέχιση της παράνομης κατοχής στην Κύπρο και αναγνώριση κράτους στη Βόρεια Κύπρο αποδεικνύουν το επίπεδο αξιοπιστίας που έχει η Τουρκία αλλά και την ανωριμότητα και επιπολαιότητα με την οποία η Ελληνική κυβέρνηση οδηγείται σε ένα διάλογο που είναι ναρκοθετημένος», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η ”Νίκη” και καταλήγει.
«Η ”Νίκη” καταγγέλλει τη ρητορική Ερντογάν και καλεί την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε συνομιλίες με την Τουρκία καθώς ο διάλογος Ελλάδος-Τουρκίας δεν ξεκινά από μηδενική βάση όπως συνηθίζει να επικαλείται ο κ. Μητσοτάκης αλλά από συνεχώς αυξανόμενες διεκδικήσεις και ψευδείς κατηγορίες της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδος.
Επίσης ζητά απαντήσεις στο εξής ερώτημα: Γιατί η συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν δεν γίνεται σε ουδέτερο σημείο και θα γίνει στο ”σπίτι της Τουρκίας” στη Νέα Υόρκη;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης