Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ευθείες βολές Καρανίκα προς Αχτσιόγλου - «Ο πανικός της ήττας ξεσκέπασε τον ελιτισμό και την αντιπάθεια τους προς τον κόσμο»

ΣΥΡΙΖΑ: Ευθείες βολές Καρανίκα προς Αχτσιόγλου - «Ο πανικός της ήττας ξεσκέπασε τον ελιτισμό και την αντιπάθεια τους προς τον κόσμο»
Ο Ν. Καρανίκας δεν δίστασε να κάνει λόγο ακόμα και για «ομοιότητα συνθημάτων και πανικού των στελεχών της σκληρής δομής και του κόμματος, με τους εθνικιστές και ρατσιστές»
Το άλλοτε στέλεχος του στενού πηρύνα της ηγετικής ομάδας Τσίπρα, ο Νίκος Καρανίκας εξαπέλυσε ευθείες βολές τόσο προς την Έφη Αχτσιόγλου, όσο και προς το επιτελείο της, αποδίδοντάς τους «ελιτισμό», «αντιπάθεια προς τον απλό κόσμο» λόγω «του πανικού της ήττας».
Μάλιστα, ο κ. Καρανίκας δεν διστάζει να κάνει λόγο ακόμα και για «ομοιότητα συνθημάτων και πανικού των στελεχών της σκληρής δομής και του κόμματος,(της κομματικής πατρίδας), με τους εθνικιστές και ρατσιστές αλλά με αρκετά χρόνια καθυστέρηση και διαφορετικό τοπίο υπεράσπισης».
Επιπλεόν, τονίζει ότι σε αντιπαραβολή αυτής της αντίληψης της Έφης Αχτσιόγλου «ο Στεφανος Κασσελάκης δεν μπαίνει σε αυτήν την αντιπαράθεση και γι αυτό προεκλογικά δεν ασχολείται με ερωτήματα που ανιχνεύουν και εκφράζουν το παρελθόν».
Τέλος, ο άλλοτε στρατηγικός σύμβουλος του Μαξίμου καταλήγει ότι το συγκριτικό πλεονέκτημα του Σ. Κασσελάκη σε σχέση με την συνυποψήφιά του είναι πως «προσεγγίζει τον ίδιο τον κόσμο που η Εφη και τα στελέχη της υποτιμούν και τα προσεγγίζει με εμπιστοσύνη γιατί αυτός ο κόσμος είναι γνωστός και προέρχεται από το σήμερα της παραγωγικής διαδικασίας και των αναζητήσεων».

Ολόκληρο το σχόλιο του Νίκου Καρανίκα στο Facebook:

«Δίχως να υποτιμάμε τον λαό.
( σε 1’ της ώρας σου)
Τα στελέχη που προσπαθούν να αποδομήσουν τον σύντροφο Στέφανο Κασσελάκη, δεν τον αποδομούν, αντιθετως τον διευκολύνουν να κατακτήσει με μεγαλύτερη διαφορα και άνεση την προεδρία.
Τα στελέχη αυτά ακολουθούν την γκρίζα προοπτική του παρελθόντος και τα έχει υιοθετήσει η συντρόφισσα Αχτσιογλου παρέα με το αποτυχημένο κονκλάβιο και τις κομματικές βαρονίες,
και είναι τόσο προσηλωμένη σ αυτούς και στο παρελθόν που δεν καταλαβαίνει ότι δεν επικοινωνεί με την κοινωνία και προσβάλει τον λαό.
Ο Στεφανος Κασσελάκης δεν μπαίνει σε αυτήν την αντιπαράθεση και γι αυτό προεκλογικά δεν ασχολείται με ερωτήματα που ανιχνεύουν και εκφράζουν το παρελθόν.
Η συντρόφισσα Αχτσιογλου και τα στελέχη της αναγκάστηκαν λόγω του πανικού της ήττας, να αποκαλύψουν τον Ελιτισμό τους και την αντιπάθεια τους στον απλό κόσμο επειδή δεν τους ακολούθησε, φτάνοντας στο σημείο να τον προσβάλουν αποκαλώντας τον ασόβαρο γιατί επιλέγει την θολή πολιτική, στο βλέμμα της μεταπολιτικής(. Θλίψη
Υπάρχει μια ομοιότητα συνθημάτων και πανικού των στελεχών της σκληρής δομής και του κόμματος,(της κομματικής πατρίδας), με τους εθνικιστές και ρατσιστές αλλά με αρκετά χρόνια καθυστέρηση και διαφορετικό τοπίο υπεράσπισης. Γι’αυτό, το κεντρικό τους επίδικο είναι να μην επιτρέψουν τον ανειδίκευτο (αλλά βαθύτατα πολιτικά) χυλό να εισβάλει στο κόμμα,
«να μην επιτρέψουν τον ξένο
-του απόδημου ελληνισμού -
να έρθει μαζί με την ορδή των λαϊκών χυδαίων να πάρει το ιερό αποστεωμένο κόμμα και να αλλοιώσει την ιδεολογία». Cringe!
Η συντρόφισσα Εφη δυστυχώς είναι στα χέρια αυτών που εγγυούνται εδώ και χρόνια την αποτυχία να συνδεθούν με την πραγματικότητα, γιατί φοβούνται την άγνωστη γι αυτούς κοινωνία.
Ο σύντροφος Στέφανος Κασσελάκης, από την άλλη, δίχως να αποφεύγει, να αρνείται και να φοβάται την ρευστότητα της κοινωνίας αλλά κυρίως δίχως το κόμπλεξ κάποιου αριστερόμετρου με τις κομματικές περγαμηνές, προσεγγίζει την κοινωνία του σήμερα δίχως να προβάλει τις ανεδαφικές σταθερές του παρελθόντος.
Ο σύντροφος Κασσελάκης
προσεγγίζει τον ίδιο τον κόσμο που η Εφη και τα στελέχη της υποτιμούν και τα προσεγγίζει με εμπιστοσύνη γιατί αυτός ο κόσμος είναι γνωστός και προέρχεται από το σήμερα της παραγωγικής διαδικασίας και των αναζητήσεων.
Την Κυριακή θα υπερασπιστούμε το μέλλον.» 



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης