Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιαννούλης: Να πέσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ - Επιβεβλημένος ένας ανοιχτός διάλογος μεταξύ των δύο υποψηφίων

Γιαννούλης: Να πέσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ - Επιβεβλημένος ένας ανοιχτός διάλογος μεταξύ των δύο υποψηφίων
"Αντίπαλος μας είναι η κακή κυβέρνηση Μητσοτάκη", είπε χαρακτηριστικά ο Χρ. Γιαννούλης
«Θεωρώ επιβεβλημένο να γίνει ένας ανοιχτός διάλογος, μία συζήτηση μεταξύ των δύο υποψηφίων για την Προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για να λυθούν κάποιες απορίες και να φύγουν οι σκιές, που υποδαυλίζουν το δημόσιο διάλογο», δήλωσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του κόμματος, Χρ. Γιαννούλης.
Ο κ. Γιαννούλης μιλώντας στο OPEN έκανε έκκληση να πέσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας πως «το ζητούμενο όλων μας, όλων όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, είναι την επόμενη μέρα να υπάρξει μία πειστική πολιτική πρόταση. Αντίπαλος μας είναι η κακή κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Για τους 2 υποψήφιους

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννούλη, «πρέπει, πριν από την Κυριακή, ο Στέφανος Κασσελάκης να μας εξηγήσει πώς σκέφτεται, στην περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος, να θεραπεύσει το πρόβλημα ότι δεν θα είναι στη Βουλή.
Πρέπει η Εύη Αχτσιόγλου να ξεκαθαρίσει εάν στην περίπτωση που δεν εκλεγεί, θα παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η ίδια και όσοι τη στηρίζουν, για να δημιουργήσουμε, όλοι μαζί, ένα κύμα αλλαγής σε αυτή τη χώρα».
«Πρέπει να αφήσουμε έξω από κάθε συγκρουσιακή διάσταση τον Αλέξη Τσίπρα. Στελέχη που δυσκόλεψαν το έργο του Αλέξη Τσίπρα υπάρχουν και στις δύο πλευρές», κατέληξε ο κ. Γιαννούλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης