Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Υποχρέωση του Τσίπρα να κάνει μια δήλωση έως την Κυριακή

Σκουρλέτης: Υποχρέωση του Τσίπρα να κάνει μια δήλωση έως την Κυριακή
Εντελώς λάθος ότι εγγράφονται αυθημερόν τα νέα μέλη είπε ο κ.Σκουρλέτης
Σχετικά Άρθρα
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να βγει μέχρι την Κυριακή και να κάνει μια δήλωση υποστήριξε ο Πάνος Σκουρλέτης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή 24/9 για την ανάδειξη του νέου προέδρου.
«Έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση ο Αλέξης Τσίπρας να βγει και να μέχρι την Κυριακή και να κάνει μια δήλωση, και όχι μέσω άλλων.
Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα και με έναν διχαστικό λόγο να λέει "κάποιοι δεν θέλαν να κυβερνήσουν, κάποιοι ήθελαν να χάσουν".
Και να βγαίνει χθες διά του Καρτερού ο Τσίπρας και λέει "σιγά εγώ μην ασχολιόμουν με την αναζήτηση εσωτερικών εχθρών. Ας αναμετρηθεί κανείς με το μπόι του και το έχει του» είπε μιλώντας στην τηλεόραση του Open ο κ.Σκουρλέτης.
«Αν θέλουμε να ανακάμψουμε, θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί χάσαμε.
Δεν μπήκε αυτή η προσέγγιση από όλες τις πλευρές ως προτεραιότητα.
Και το 2019 έγινε το ίδιο και πάμε να κάνουμε το ίδιο λάθος εις διπλούν.
Έπρεπε τότε να γίνει ένα έκτακτο συνέδριο και να τα εξετάσει όλα αυτά και δεν έγινε» σημείωσε ο κ.Σκουρλέτης.

Λάθος

Επιπλέον, υποστήριξε ότι είναι «εντελώς λάθος» το γεγονός ότι εγγράφονται αυθημερόν νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ψηφίσουν τονίζοντας ότι «υπονομεύει την ίδια την εσωτερική λειτουργία ενός κόμματος».
Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, έκανε λόγο για υποψηφιότητα που στερείται πολιτικής πρότασης.
«Αισθάνεται ανασφάλεια σε μια τέτοια συζήτηση.
Η όλη παρουσία του αυτόν τον μήνα στερείται από κάποιες σαφείς προγραμματικές θέσεις.
Έχουμε δει καλοστημένα βίντεο, πολλή επικοινωνία αλλά ο υποψήφιος έχει δώσει μόνο μία ζωντανή συνέντευξη» είπε ο κ.Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι «καταλαβαίνω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει λίγη σχέση με τον χώρο και τη σχέση της πολιτικής, αλλά είναι αμετροέπεια να ζητάς παράλληλα να είσαι ο πρώτος τη τάξει»
Ο κ.Σκουρλέτης υπογράμμισε πως περισσεύουν τα fake news και η τοξικότητα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, όχι στις επίσημες τοποθετήσεις, και ότι λείπει ο ουσιαστικός διάλογος.
«Κι ασφαλώς είναι υποκινούμενη η τοξικότητα, από εσωτερικούς αντιπάλους και Μέσα», τόνισε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος χαρακτήρισε «εύστοχη» τη χθεσινή παρέμβαση Αχτσιόγλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης