Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μακρή για σχολεία Θεσσαλίας: Έναρξη όταν αποκατασταθεί πλήρως η προσβασιμότητα - Τηλεκπαίδευση σε πολύ ακραίες περιπτώσεις

Μακρή για σχολεία Θεσσαλίας: Έναρξη  όταν αποκατασταθεί πλήρως η προσβασιμότητα - Τηλεκπαίδευση σε πολύ ακραίες περιπτώσεις
Eνδεχομένως να εφαρμοστεί η τηλεκπαίδευση σε πολύ ακραίες περιπτώσεις, σε πολύ λίγα σχολεία, σύμφωνα με την Ζ. Μακρή
Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση πότε θα ανοίξουν τα σχολεία στη Θεσσαλία, όπως ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας, Ζ. Μακρή, ξεκαθαρίζοντας πως θα ανοίξουν «μόνο όταν θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η προσβασιμότητα, οι αίθουσες θα είναι καθαρές και στατικά επαρκείς».
Η κα Μακρή μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε πως τα πράγματα είναι σαφώς πιο βελτιωμένα σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή και αναμένεται ενημέρωση από τους δημάρχους που είναι καθ’ ύλην αρμόδιοι, για τη στατική επάρκεια, τον καθαρισμό και την απολύμανση των σχολείων, αλλά και από το Υπουργείο Υγείας για το κατά πόσον είναι υγειονομικά ασφαλές να επανέλθουν στις τάξεις μαθητές και εκπαιδευτικοί.
Σε σχέση με το θέμα της τηλεκπαίδευσης, η Υφυπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε ότι ενδεχομένως να εφαρμοστεί σε πολύ ακραίες περιπτώσεις, σε πολύ λίγα σχολεία, όπου δεν υπάρχει καμία δυνατότητα τα παιδιά να μετακινηθούν ή να φιλοξενηθούν σε αίθουσες γειτονικών σχολείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης