Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πολλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες - Δεν θα υπάρξει διάσπαση

Γεροβασίλη για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πολλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες - Δεν θα υπάρξει διάσπαση
"Δίνει μήνυμα ότι η χώρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη πάει σε λάθος κατεύθυνση", δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη
Πολλά μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε η κάλπη των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το οποίο, σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη, «οφείλουμε να τα λάβουμε υπόψη μας».
Η κα Γεροβασίλη μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε πως το γεγονός ότι κινητοποιήθηκαν τόσοι άνθρωποι σε μια όχι και τόσο καλή συγκυρία για τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι «η κοινωνία μας στέλνει ένα μήνυμα» και «προφανώς η υποψηφιότητα Κασσελάκη προσέθεσε σε αυτή τη διαδικασία».
«Είναι ένα δυνατό μήνυμα, που μας λέει "σας θέλουμε, θέλουμε να δημιουργηθεί ο πόλος της αριστερής προοδευτικής παράταξης, το έχει ανάγκη η χώρα". Δίνει μήνυμα ότι η χώρα με κυβέρνηση Μητσοτάκη πάει σε λάθος κατεύθυνση», πρόσθεσε.
«Δείχνει ότι ο κόσμος έχει ανάγκη, ψάχνει, έχει εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ και δίνει καινούρια ώθηση» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, εκτιμώντας ότι την Κυριακή 24/9 στις επαναληπτικές εκλογές θα είναι μεγάλη η συμμετοχή στη διαδικασία και μάλιστα, «θα έρθουν και αυτοί που δεν ήρθαν την προηγούμενη φορά».

Λάσπη σε Αχτσιόγλου και Κασσελάκη

Σχολιάζοντας το χθεσινό βίντεο της Έφης Αχτσιόγλου, σημείωσε πως υπάρχει πόλωση και εκφράζεται στο διαδίκτυο, όπου εμφανίζονται «τέρατα».
Όπως είπε, «έπεσε λάσπη στην Έφη Αχτσιόγλου που δεν της αξίζει, όπως έπεσε λάσπη και στον κ. Κασσελάκη με σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια».
Κατά την ίδια, η κα Αχτσιόγλου προφανώς πιέσθηκε και αισθάνθηκε ότι πρέπει να απαντήσει.
Η κα Γεροβασίλη τόνισε ότι η ίδια δεν ακολουθεί τη λογική και δεν πιστεύει ότι υπάρχουν «μαγαζιά» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τόνισε επανειλημμένα ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και «θα είμαστε εδώ της Δευτέρα».

Δεν θα υπάρξει διάσπαση – Το μείζον η επόμενη μέρα

«Είμαι βέβαιη ότι δεν θα υπάρξει διάσπαση, η πρόθεση είναι παλέψουμε μαζί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αρχηγοκεντρικό κόμμα, συναποφασίζουμε, έχουμε όργανα, βεβαίως υπάρχει σύνθεση και έτσι θα συνεχίσουμε», τόνισε η κα Γεροβασίλη.
Όπως είπε, «είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να πειθαρχήσουμε, εδώ δεν είμαστε Μητσοτάκης, "διέταξα", "έδωσα εντολή". Είμαστε ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα, έτσι θα προχωρήσουμε και την επόμενη μέρα».
«Προφανώς ο πρόεδρος έχει ένα λόγο παραπάνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ενός ανδρός ή γυναικός απόφαση», πρόσθεσε.
Κληθείσα να απαντήσει στο ποιον στηρίζει η ίδια, είπε «έχω την επιλογή μου, αλλά έχω επιλέξει απολύτως συνειδητά να είμαι πιο συνθετική. Οφείλουμε το βλέμμα μας να είναι στραμμένο τη Δευτέρα. Το μείζον είναι η επόμενη μέρα. Πρέπει να έχουμε το νου μας ότι η μεγάλη στιγμή είναι τη Δευτέρα. Με αυτό το δρόμο θα πορευτούμε και θα πάμε μακριά ξανά».

Για τον Τσίπρα

Αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι «έχει τηρήσει απόλυτη ουδετερότητα. Είπε "δεν δίνω δαχτυλίδι", αλλά δεν φεύγει από το προσκήνιο και είναι εγγυητής της ενότητας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης