Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσακαλώτος στηρίζει Αχτσιόγλου κι επιτίθεται στον Κασσελάκη - Μόνο ένα «σχέδιο με αρχή μέση και τέλος» υπάρχει

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσακαλώτος στηρίζει Αχτσιόγλου κι επιτίθεται στον Κασσελάκη - Μόνο ένα «σχέδιο με αρχή μέση και τέλος» υπάρχει
«Δεν το λες και στρατηγική νίκης επί μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Δεξιάς» τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Κασσελάκη
Σχετικά Άρθρα
Χωρίς να ονοματίσει την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου αλλά με σαφή πολιτικά τρόπο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος της έδωσε κι επίσημα την στήριξή του εν όψει του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ που θα διεξαχθεί την Κυριακή.
Την ίδια στιγμή, ο πρώην υπουργός Οικονομικών άφησε σαφείς αιχμές για την υποψηφιότητα Κασσελάκη, κάνοντας λόγο μόνο για ένα «σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος».

Η δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου:

«Την Κυριακή, κανονικά, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σχέδια. Κανονικά. Αλλά αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι τελικά μόνο ένα σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος.
Σχέδιο που θα μπορούσε να συζητηθεί σε συνέδριο, όπου οι σύνεδροι θα μπορούσαν να προτείνουν αφαιρέσεις, προσθέσεις ή τροποποιήσεις. Και εκεί θα έβγαιναν οι αναγκαίες συνθέσεις.
Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε σχέδιο αλλά μια πρόταση: “ψηφίστε με γιατί μπορώ να κερδίσω, γιατί είμαι πετυχημένος, γιατί έχω προσόντα… εμπιστευτείτε με”. Δεν το λες και στρατηγική νίκης επί μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, όπως εκφράζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης