Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Δεν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αν εκλεγεί ο Κασσελάκης

Παππάς: Δεν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, αν εκλεγεί ο Κασσελάκης
Ερωτηθείς εάν είναι υπέρ της διεξαγωγής debate μεταξύ του κ. Κασσελάκη και της κυρίας Αχτσιόγλου, είπε ότι πάντα είναι υπέρ του διαλόγου
Για τη στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Νίκος Παππάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Ερωτηθείς εάν είναι υπέρ της διεξαγωγής debate μεταξύ του κ. Κασσελάκη και της κυρίας Αχτσιόγλου, είπε ότι πάντα είναι υπέρ του διαλόγου. Στην συνέχεια ο κ. Παππάς ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων ότι το προεδρείο της Κ.Ο. του κόμματος έχει κάνει άρτια δουλειά.
«Δεν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να θυμίσω ότι έχω κάνει δηλώσεις για τον Σωκράτη Φάμελλο και τις επιδόσεις του και την αξιοσύνη με την οποία στάθηκε σε αυτήν την περίοδο την μεταβατική. Είμαστε στην διαδικασία εκλογής προέδρου. Ο εκλεγμένος πρόεδρος θα πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με την διάταξη των δυνάμεων στην Βουλή» δήλωσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης