Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρέμβαση Καλύβα για τις εξελίξεις στην Αξ. Αντιπολίτευση - Σε κάθε περίπτωση ... «ΣΥΡΙΖΑ Τέλος»

Παρέμβαση Καλύβα για τις εξελίξεις στην Αξ. Αντιπολίτευση - Σε κάθε περίπτωση ... «ΣΥΡΙΖΑ Τέλος»
Στην σχετική του ανάρτηση, ο Σ. Καλύβας δηλώνει ότι σε όλα τα πιθανά σενάρια οδηγούμαστε στο ... τέλος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Στάθης Καλύβας, καθηγητής πολιτικής επιστήμης στην Οξφόρδη και γνωστός για τις αμφιλεγόμενες θέσεις του για την ελληνική Ιστορία, τοποθετήθηκε μέσω Facebook σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην σχετική του ανάρτηση, ο Σ. Καλύβας δηλώνει ότι σε όλα τα πιθανά σενάρια οδηγούμαστε στο ... τέλος του ΣΥΡΙΖΑ: Όπως διευκρινίζει χαρακτηριστικά, σε περίπτωση που εκλεγεί ο Σ. Κασσελάκης ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταλλαχθεί πλήρως, ενώ σε πιθανή επικράτηση της Ε. Αχτσιόγλου «οι κομματικοί κλειδοκράτορες την σφραγίδα και το κόμμα πούρο και καθηλωμένο σε μονοψήφια ποσοστά».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σ. Καλύβα:

«Ό,τι και να γίνει την επόμενη Κυριακή, το μόνο σίγουρο είναι ένα: ΣΥΡΙΖΑ τέλος. Αν κερδίσει ο Κασσελάκης στο δεύτερο γύρο, ΣΥΡΙΖΑ τέλος: θα μεταλλαχθεί το κόμμα ή ό,τι τέλος πάντων θα έχει απομείνει από αυτό και θα γίνει αγνώριστο, με άγνωστες αυτή τη στιγμή προοπτικές. Αν χάσει ο Κασσελάκης, πάλι ΣΥΡΙΖΑ τέλος ως κόμμα εξουσίας, θα κρατήσουν οι κομματικοί κλειδοκράτορες τη σφραγίδα και το κόμμα πούρο και καθηλωμένο σε μονοψήφια ποσοστά».

Ο Στάθης Καλύβας, καθηγητής πολιτικής επιστήμης στην Οξφόρδη και γνωστός για τις αμφιλεγόμενες θέσεις του για την ελληνική Ιστορία, τοποθετήθηκε μέσω Facebook σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην σχετική του ανάρτηση, ο Σ. Καλύβας δηλώνει ότι σε όλα τα πιθανά σενάρια οδηγούμαστε στο ... τέλος του ΣΥΡΙΖΑ: Όπως διευκρινίζει χαρακτηριστικά, σε περίπτωση που εκλεγεί ο Σ. Κασσελάκης ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταλλαχθεί πλήρως, ενώ σε πιθανή επικράτηση της Ε. Αχτσιόγλου «οι κομματικοί κλειδοκράτορες την σφραγίδα και το κόμμα πούρο και καθηλωμένο σε μονοψήφια ποσοστά». Ολόκληρη η ανάρτηση του Σ. Καλύβα: «Ό,τι και να γίνει την επόμενη Κυριακή, το μόνο σίγουρο είναι ένα: ΣΥΡΙΖΑ τέλος. Αν κερδίσει ο Κασσελάκης στο δεύτερο γύρο, ΣΥΡΙΖΑ τέλος: θα μεταλλαχθεί το κόμμα ή ό,τι τέλος πάντων θα έχει απομείνει από αυτό και θα γίνει αγνώριστο, με άγνωστες αυτή τη στιγμή προοπτικές. Αν χάσει ο Κασσελάκης, πάλι ΣΥΡΙΖΑ τέλος ως κόμμα εξουσίας, θα κρατήσουν οι κομματικοί κλειδοκράτορες τη σφραγίδα και το κόμμα πούρο και καθηλωμένο σε μονοψήφια ποσοστά». 



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης