Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Πρέπει να πιστωθεί στον Κασσελάκη ότι οι εκλογές έγιναν πιο γνωστές

Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ): Πρέπει να πιστωθεί στον Κασσελάκη ότι οι εκλογές έγιναν πιο γνωστές
Η συμμετοχή ξεπέρασε τις καλύτερες προσδοκίες υποστήριξε ο κ.Βίτσας
Σχετικά Άρθρα
Πρέπει να πιστωθεί στον Στέφανο Κασσελάκη ότι προσέλκυσε τα φώτα της δημοσιότητας και με αυτό τον τρόπο και οι εκλογές έγιναν πιο γνωστές υποστήριξε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Βίτσας αναφερόμενος στην επικράτηση του κ.Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ και κληθείς να απαντήσει στην άποψη που εκφράζουν ορισμένοι, ότι ο κ. Κασσελάκης σε λιγότερο από έναν μήνα, εμφανίστηκε και «πήρε» το κόμμα, ο κ.Βίτσας είπε «αφήστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία».
«Ακόμα και αν συμβεί, θα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το σκεφτούμε, να το μελετήσουμε.
Είναι ένα καινούργιο στοιχείο, δηλαδή ένας άνθρωπος ο οποίος γενικά ήταν άγνωστος και στο κόμμα και θα λέγαμε στα πολιτικά πράγματα της Ελλάδας, βάζει υποψηφιότητα, ακολουθεί μία τακτική συγκεκριμένη και νομίζω ότι σωστά το χαρακτήρισε ο Τσακαλώτος “Μεταπολιτική”» επισήμανε ο κ.Βίτσας.
Αναφερόμενος στην προσέλευση στην εκλογική διαδικασία, επισήμανε ως «πάρα πολύ σημαντικό και πολύ θετικό το γεγονός ότι 147.000 άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, πήραν μέρος στη διαδικασία για την εκλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ».
«Τις προσδοκίες μας τις ξεπέρασε.
Δηλαδή οι καλύτερες προσδοκίες, προσωπικά που είχα, ήταν γύρω στους 100.000.
Ήταν μια διαδικασία μετά από μια διπλή ήττα στις βουλευτικές εκλογές και την παραίτηση του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, του Αλέξη Τσίπρα, τα τελευταία 15 χρόνια» υποστήριξε ο κ.Βίτσας, επισημαίνοντας πως τα μεγάλα προβλήματα που αυτή τη στιγμή ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία, κάνουν ακόμα πιο απαραίτητη την ύπαρξη και τη λειτουργία και της Αριστεράς και ιδιαίτερα όταν είναι κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης