Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στη Νέα Υόρκη ο Φραγκογιάννης για τις εργασίες της 78ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ – Σειρά συναντήσεων

Στη Νέα Υόρκη ο Φραγκογιάννης για τις εργασίες της 78ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ – Σειρά συναντήσεων
Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο Κ. Φραγκογιάννης θα συναντηθεί και με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας
Eπίσκεψη στη Νέα Υόρκη προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 78ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κ. Φραγκογιάννης.
Ο Υφυπουργός θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Υψηλού Επιπέδου Σύνοδο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και το Διάλογο Υψηλού Επιπέδου για τη Χρηματοδότηση της Ανάπτυξης, που θα διεξαχθεί μεταξύ 18 και 20 Σεπτεμβρίου.
Ειδικότερα, ο κ. Φραγκογιάννης θα συμμετάσχει σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Καινοτόμες Λύσεις για το Ξεκλείδωμα των Επενδύσεων στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης» και την υποενότητα «Καινοτόμες προσεγγίσεις και εταιρικές σχέσεις για την ώθηση της ιδιωτικής χρηματοδότησης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης».
Επίσης, ο κ. Φραγκογιάννης θα συμμετέχει σε μέρος του προγράμματος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο θα συνοδεύει στη διμερή συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Yoon Suk Yeol, καθώς και στις επαφές του με επιχειρηματίες και υποψήφιους επενδυτές. Επιπλέον, ο κ. Υφυπουργός θα έχει πρωϊνό εργασίας με εκπροσώπους hedge funds, καθώς επίσης και συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη της Amazon.

Συναντήσεις

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Φραγκογιάννης θα συναντηθεί και με τον Υφυπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας και συνομιλητή του στα θέματα της «Θετικής Ατζέντας», Burak Akçapar.
Τέλος, ο Υφυπουργός θα πραγματοποιήσει διμερείς συναντήσεις με ομολόγους του άλλων χωρών, υπεύθυνους για επενδύσεις και μεταξύ αυτών, με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Προηγμένης Τεχνολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Sultan Ahmed Al Jaber.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης