Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Λεκτικά πυροτεχνήματα Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει φύλλο συκής για το αποτυχημένο επιτελικό κράτος

ΠΑΣΟΚ: Λεκτικά πυροτεχνήματα Μητσοτάκη – Δεν υπάρχει φύλλο συκής για το αποτυχημένο επιτελικό κράτος
Ας του θυμίσουμε ότι είναι πέντε χρόνια Πρωθυπουργός, διάστημα κατά το οποίο οι αυξήσεις του 2024 σε μισθωτούς και συνταξιούχους έχουν ήδη εξανεμισθεί λόγω της ακρίβειας, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ομιλία του στην 87η ΔΕΘ ασκεί το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που επιτίθεται στην κυβέρνηση για την ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς.
«Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε απόψε ενώπιον των πολιτών ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας και προσποιούμενος τον «κσυγχρονιστή που παρέλαβε καμένη γη… από τον εαυτό του.
Η Θεσσαλία χρειάζεται επειγόντως ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, κάτι που η Κυβέρνηση είναι αδύναμη να εκπονήσει, όπως φάνηκε από την ένδεια προτάσεων στην αποψινή ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ.
«Κατά τα λοιπά, πιστός στα λεκτικά πυροτεχνήματα ο κ. Μητσοτάκης βάλθηκε να μας πείσει ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων.
Ας του θυμίσουμε ότι είναι πέντε χρόνια Πρωθυπουργός, διάστημα κατά το οποίο οι αυξήσεις του 2024 σε μισθωτούς και συνταξιούχους έχουν ήδη εξανεμισθεί λόγω της ακρίβειας και η χώρα είναι πρωταθλήτρια στη φοροδιαφυγή λόγω της δικής του αβελτηρίας», σημειώνει το κόμμα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.
«’’Ξιφουλκεί’’, δε, κατά του προγράμματος ‘’Ηρακλής’’ που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεσμοθέτησε, την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες βρίσκονται υπό την απειλή των πλειστηριασμών.
Δεν υπάρχει πια φύλλο συκής για την αποτυχία του επιτελικού κράτους και του ‘’πολυδιάστατου’’ αποσυντονισμού», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης