Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καλπάκης: Οι πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις αυριανές εκλογές – Mε ενότητα και συλλογικότητα την επόμενη μέρα

Καλπάκης: Οι πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις αυριανές εκλογές – Mε ενότητα και συλλογικότητα την επόμενη μέρα
"Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει και μέσα από τη συμμετοχή του, να δώσει δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, στην αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, ώστε την επόμενη μέρα να δώσουμε από καλύτερη θέση τις πολιτικές μάχες απέναντι στη ΝΔ", ανέφερε ο Στ. Καλπάκης
Κάλεσμα στους πολίτες για μαζική συμμετοχή στις αυριανές εκλογές (17/9) για την ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, απηύθυνε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Στέργιος Καλπάκης.
«Καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές αύριο Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Καλπάκης.
«Ζητάμε από τον κόσμο να έρθει και μέσα από τη συμμετοχή του, να δώσει δύναμη στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στην αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας, ώστε την επόμενη μέρα να δώσουμε από καλύτερη θέση τις πολιτικές μάχες απέναντι στη ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις πολιτικές του», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς για την ενότητα του κόμματος, δήλωσε πως «είμαι βέβαιος ότι την επόμενη μέρα θα προχωρήσουμε με ενότητα και συλλογικότητα και τη βεβαιότητά μου αυτήν την ενισχύουν οι τοποθετήσεις όλων των υποψηφίων προς αυτή την κατεύθυνση».

Για Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Εν όψει της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ σήμερα και αύριο, ο κ. Καλπάκης τόνισε ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει επιτέλους να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από πολύ σοβαρά ερωτήματα στο φόντο της τεράστιας καταστροφής στη Θεσσαλία.
«Για ποιο λόγο δεν προχώρησαν τα σχέδια κινδύνου πλημμύρας; Για ποιο λόγο το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας συστάθηκε χωρίς οργανόγραμμα; Για ποιο λόγο έχει αξιοποιηθεί μόλις το 0,5% των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης για την πολιτική προστασία;», ανέφερε.
«Ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει επίσης να εξηγήσει τι έγινε με τα εκατομμύρια που δόθηκαν για αντιπλημμυρικά έργα. Πού πήγαν και τι αποτέλεσμα είχαν; Τι απέγιναν οι διαβεβαιώσεις που έδινε ο κ. Μητσοτάκης τρία χρόνια μετά τον “Ιανό”;», είπε.
«Θα δώσει απαντήσεις ή θα πει πάλι ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και ότι δήθεν θα συγκρουστεί με τις “παθογένειες”, πράγματα που λέει κάθε φορά μετά από κάθε κρίση και τελικά γινόμαστε κάθε φορά στο ίδιο έργο θεατές;», κατέληξε ο κ. Καλπάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης