Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος για Θεσσαλία: Πρωτεύον ζήτημα για εμάς η εξεταστική επιτροπή - Φυλακή όσοι εγκλημάτισαν

Βελόπουλος για Θεσσαλία: Πρωτεύον ζήτημα για εμάς η εξεταστική επιτροπή - Φυλακή όσοι εγκλημάτισαν
«Ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα. Το θέμα δεν είναι αν εκούσια ή ακούσια έφταιγαν κάποιοι» αναφέρει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για το ενδεχόμενο εξεταστικής επιτροπής για τη Θεσσαλία
«Από την πρώτη στιγμή που πήγαμε στο Βόλο, την πρώτη μέρα, είχαμε μιλήσει για εξεταστική επιτροπή, ώστε να πληρώσουν όλοι για τα εγκλήματά τους. Ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα. Το θέμα δεν είναι αν εκούσια ή ακούσια έφταιγαν κάποιοι, το θέμα είναι να μπουν φυλακή, γιατί είχαμε απώλειες ζωών και τεράστιων περιουσιών», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.
Προσέθεσε ότι «το ζήτημα λοιπόν της εξεταστικής για εμάς είναι πρωτεύον και θα τη ζητήσουμε, θα την απαιτήσουμε για να βάλουμε φυλακή όλους όσοι εγκλημάτησαν».

Το «ανίκανο κράτος» της ΝΔ θριάμβευσε

«Το κράτος το ανίκανο της ΝΔ, της ανίκανης κυβέρνησης για ακόμα μια φορά θριάμβευσε. Για την υπόθεση του φράγματος έχουμε τις εξής δηλώσεις:

Κικίλιας: «Το κράτος δεν έδωσε καμμία εντολή να σπάσει το φράγμα».

Μαρινάκης: «Fake news. Δεν έσπασαν τα φράγματα».

Αγοραστός: «Ψέμματα ότι σπάσαμε τα φράγματα».

Εργολάβος: «Πήρα εντολές από την Περιφέρεια».

Αντιπεριφερειάρχης: «Μου ζήτησε μηχάνημα ο Δήμαρχος να σπάσει το φράγμα στην περιοχή».
Στο τέλος, είναι ικανοί να μας πουν, γιατί είναι και επικίνδυνοι, ότι έφταιγε μόνη η φαγάνα, που έσπασε το φράγμα», συμπλήρωσε στη δήλωσή του, ο πρόδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης